Čitulje za Radovca ubijenog u "Nani" preplavile novine: Ispod njih su potpisana i NEKA MNOGO JAKA IMENA! (FOTO)

- Bio si oličenje drugarstva, čojstva i junaštva, a takvi kao ti ne umiru nikada! Zbogom, brate naš - samo je jedna od umrlica koje su mu vođe navijača posvetile

  • 35

Umrlice posvećene Aleksandru Savkoviću (27), koji je u nedelju ubijen u noćnom klubu "Nana", preplavile su danas "Večernje novosti". Emotivne reči uputili su porodica, prijatelji, ali i navijači iz Radove frakcije "United force".

Jedan od vođa navijača Rada ubijen na Senjaku: Bio je blizak prijatelj Volkova, fudbaler napustio lokal neposredno pre pucnjave! (FOTO)

Za ovo ubistvo Viši sud je već pritvor do 30 dana petorici osumnjičenih. Osumnjičeni su Nedeljko Grbović, Stevan Dukić (22), Stefan Šapurić (24), Miloš Lukovac (29) i Miloš Tančev (22) i preti im kazna od 10 do 40 godina zatvora.

Savković će biti sahranjen na groblju Orlovača u četvrtak u 12:30, a opelo počinje u 12. Danas su mu posvećene pune tri stranice u odeljku za umrle.

- Nikada te zaboraviti nećemo. Večno ćemo te čuvati u našim srcima - napisali su roditelji ubijenog Savkovića, Radmila i Predrag.

Foto: Večernje Novosti

Emotivno se od Aleksandra oprostio i njegov kum.

- Kume, ništa neće biti isto bez tebe. Bio si najbolji drug, nikada nećeš umreti, zauvek ćeš živeti u mom srcu, dok je mene, biće i tebe. Pamtiću svaki trenutak i sećaću se s osmehom na licu. Ljubi te brat.

Najveći prostor u odeljku za preminule zauzela je navijačka grupa FK Rad - "United force". Poznate vođe navijača sa Ceraka, Novog Beograda, Vidikovca posvetili su čitulje ubijenom drugu.

Foto: Večernje Novosti

- Bio si oličenje drugarstva, čojstva i junaštva, a takvi kao ti ne umiru nikada! Zbogom, brate naš - piše u jednom od poslednjih pozdrava "United force-a".

- Sve na tebe seća sad, Vidikovac, FK Rad... Volimo te, brate naš - glasi još jedna od čitulja navijačke grupe sa Vidikovca.

Foto: Večernje Novosti

Jedna od srceparajućih je i ona od izvesne Anđele, koja mu je verovatno bila devojka.

- Čuvam te kao najveće blago, skriveno u srcu. Tamo zaborav ne zalazi. Do  njega samo ja znam put. Tamo ću biti kada god te se zaželim, večno. U meni živiš. Zauvek tvoja Kataleja.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bivši zvezdaš

    20. decembar 2017 | 13:39

    Po čemu jaka imena? Po debljini dosijea? Po broju krivičnih prijava? Po broju pokrenutih, a ne završenih sudskih postupaka?

  • pitanje

    20. decembar 2017 | 12:51

    Sta znaci ovo jaka imena!? Po cemu jaka!? Jesu li to neki priznati i plemeniti ljudi ?

  • Mican

    20. decembar 2017 | 11:44

    Srceparajuce nema sta,samo ja jos nevideh ovakve oprostajne poruke za npr.nekog na poslu poginulog rudara,gradjevinca,elektricara

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA