Monstrum iz Rakovice se tek sada kaje što je ubio dete: Budi se noću, plače za dečakom, šeta gore-dole po ćeliji

Detalje o ponašanju Marka Nikolića dao je njegov bivši cimer iz ćelije

  • 11
Marko Nikolić. rešetke

Foto-montaža: Srpski Telegraf, pixabay.com

Milovan Stevanović iz Mladenovca delio je ćeliju sa monstrumom Markom Nikolićem koji je u julu u Rakovici ubio suprugu i četvorogodišnjeg sinaPre nekoliko dana pušten je iz pritvora, i kako kaže Nikolić se nije libio da priča o svom zločinu. Milovan je, takođe, ćeliju delio i sa Zoranom Marjanovićem.

Posle ispovesti sestre brutalno ubijene Maje Đorđević, otvara se pitanje: Koje su nadležnosti obezbeđenja banke dok iza stakla gleda 50 uboda u nesrećnu ženu?

- Jednom prilikom mi je rekao: "Ej, Mićo, da ti kažem brate, šta je tvoj zločin, ništa, malo oružja. A ja sam tri porodice uništio" - započinje svoju priču Stevanović.

Prema Milovanovoj izjavi, monstrum se kajao što je ubio dete, i stalno je govorio da to ne može da prežali. Kad god bi pomenuo sina, suze bi mu kretale na oči.

- S druge strane, zbog ubistva žene nije pokazao kajanje. Često je govorio da mu je ona pakovala da više ne može da viđa dete, da ga je omalovažavala. Moj je utisak da je u isto vreme i voleo i mrzeo. Najviše krivi njenu sestru i neku komšinicu, tvrdi da su one ženu okrenule protiv njega - kaže Milovan.

Foto: Facebook/Maja Đorđević

Nikolić je pričao da je njegova žena bežala od svoje sestre.

- Pričao mi je jednom da je ona još pre venčanja pobegla kod njega kada se posvađala sa sestrom, pa je on išao po njene stvari u njenu kuću. Mesec ili dva kasnije umrla joj je majka, i od tada joj je sestra govorila da je ona kriva za majčinu smrt. Stalno se vraćao na tu sestru, govorio da im je ona uništila život - dodaje Stevanović za Srpski telegraf.

KOD NIKOLIĆA SE VIDI DA NEŠTO NIJE U REDU

- On ne može da spava iako pije lekove. Budi se stalno noću, plače za detetom, šeta gore-dole po ćeliji. Nije nimalo prijatno biti cimer nekom takvom - zaključio je Milovan Stevanović, bivši cimer Marka Nikolića.

Daljinac

(Telegraf.rs/Srpski telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mislim

    25. decembar 2017 | 09:29

    Cuj , kaje se , ja ne znam zasto sad zivi i ono sto ne mogu da razumem , kako moze da zivi.Nije kazna za ovog zatvor nego kad mu proradi savest.

  • Maja J

    25. decembar 2017 | 10:45

    Da li on uopste ima savest? Ludak!

  • Svasta

    25. decembar 2017 | 08:38

    Folirant !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA