• 0
 ≫ 

"Je*em mu mamu narkomansku, 4 reči ne zna da zapamti": Ova rečenica može da poveže Delibašića i Bojanića sa ubistvom Vidakovića

 ≫ 

Sledeće ročište je zakazano za 17. i 18. januar 2018. godine 2018. Sud je istakao da se završna reč planira u februaru

  • 0

Suđenje za ubistvo Nikole Bojovića (39), rođenog brata Luke Bojovića, kao i za ubistvo Miloša Vidakovića (29) nastavilo se danas u Specijalnom sudu u Beogradu. Dosad je ispitivan Miloš Vojnović, koji se nagodio i priznao Vidakovićevo ubistvo u zamenu za 10,5 godina zatvora u Beogradu. On će ponovo ići na psihijatrijsko veštačenje.

REŠAVA SE UBISTVO BOJOVIĆA: Ključni svedok opisao kako je izgledao ubica. Sve može da reši jedan detalj!

Na prošlom suđenju je svedočio konobar Goran Novaković, konobar iz kafića u Budvi u kom je ubijen Miloš Vidaković. Novaković je izjavio da je čuo jedan pucanj, pa zatim još dva, kao i nekoliko pucnjeva, najverovatnije u vis i naveo da ne bi mogao da pozna ubicu jer je bio mrkli mrak.

10.55 - KRAJ ROČIŠTA, ZAVRŠNA REČ U FEBRUARU

Sledeće ročište je zakazano za 17. i 18. januar 2018. godine. Sud je istakao da se završna reč planira u februaru.

Foto: Telegraf

10. 45 - NASTAVLJENO SUĐENJE

Na novim video snimcima se vidi kretanje Miloša Delibašića u Budvi na dan ubistva Miloša Vidakovića.

- Ovi snimci su dokaz da nema teorijske mogućnosti da tog dana odemo do Koljenšića, pa do pijace, pa onda do Šaranovića kao što je Vojnović ranije rekao. Jasno se vidi iz kog pravca smo došli i kuda smo se kretali Novaković, Mišić, Vojnović i ja - rekao je Delibašić.

Miloš Delibašić je zatražio od suda da mu se vrate lične stvari koje su mu oduzete prilikom hapšenja.

Foto: Telegraf

10.25 - PAUZA DOK NE STIGNU NOVI SNIMCI

Sudija je zatražio pauzu kako bi se na zahtev Miloša Delibašića doneli novi video snimci sa hotela "Avala" u Budvi koji do sada nisu pogledani.

10.08 - Sudija, Vojnović je tvrdio kako mi ne koristimo telefone i ne komuniciramo. Ovo je čist dokaz da mi najnormalnije pričamo i da nismo koristili nikakve mejlove kao što je on rekao - rekao je Miloš Delibašić.

10.06 - Bojanić sve vreme u toku razgovora pokušava da smiri Delibašića i savetuje ga da se ne nervira. U jednom od razgovora se spominju i neke violine kokoje stižu, a koštaju 600 evra. Delibašić i Bojanić su rekli da se ne sećaju o kakvim violinama je reč.

10. 05 - "Jebem mu mamu narkomansku, 4 reči ne zna da zapamti, imbecil idiotski, klošar jedan" - rekao je Delibašić Bojaniću u telefonskom rzgovoru. Sudija je zamolio Delibašića da se izjasni i da kaže o kome je tačno reč, ali je on to odbio uz obrazloženje da "ima više narkomana".

Foto-ilustracija: Wikipedia/Niels Noordhoek, Alo

10.00 - U razgovorima se jasno čuje da je Miloš Delibašić prilično izrevoltiran i da stalno spominje "narkomančinu".

9. 50 - U toku je preslušavanje razgovora između Gorana Bojanića i Miloša Delibašića.

9.44 - Goran Bojanić nije prisustvovao na ranijem ročištu zbog zdravstvenih problema, pa sud nije mogao da izvodi dokaze u njegovom odsustvu. Danas je prisutan pa se trenutno preslušavaju razgovori između njega i Miloša Delibašića.

Podsetimo, Bojanić je hapšen u Beogradu u isto vreme kad je Delibašić priveden u Crnoj Gori. Tada se dovodio u vezu s likvidacijom Pančevca Miloša Vidakovića, a sumnjalo se i da je pratio Nikolu Bojovića pre ubistva. Kasnije je oslobođen tih sumnji i pušten je na slobodu.

9.50 - PRESLUŠAVANJE RAZGOVORA

Slušaju se razgovori između Gorana Bojanića i Miloša Delibašića. Ovi razgovori su se vodili nekoliko dana nakon ubistva MIloša Vidakovića u Budvi.

Daljinac

(Kristina Bezbradica)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima