≫ 

Majka monstruma iz Rakovice oglasila se nakon što joj se sin ubio: Jedna njena rečenica sledila je sve

Nikolić je 30. decembra u pritvoru Okružnog zatvora u Beogradu staklom prerezao sebi grkljan, a ubrzo je podlegao povredama u Urgentnom centru

  • 34

Pet meseci nakon što je monstrum iz Rakovice Marko Nikolić ubio dete i suprugu, a 30. decembra 2017. godine  presudio i sebi, oglasio se i neko iz njegove porodice. Njegova majka, naime, rekla je da niko nije hteo da čuje Markovu istinu.

Osetio grižu savesti, pa presudio sebi: Ovo su bile poslednje reči monstruma iz Rakovice

- Pet meseci niko nas nije pozvao da čuje pravu istinu! Niko nije ni hteo da čuje Markovu istinu - kratko je rekla majka Marka Nikolića (43), optuženog za ubistvo bivše žene Maje Đorđević (38) i sina Mihaila ispred zgrade Centra za socijalni rad u Rakovici.

Nije najjasnije šta je htela time da kaže, ali su svi ostali zatečeni ovakvom njenom izjavom.

Šta je čekao do danas? To je trebalo da uradi pre nego što je usmrtio nevino dete i ženu: Za monstruma, koji je pokušao da se ubije, nema sažaljenja i samilosti

Nikolić je 30. decembra u pritvoru Okružnog zatvora u Beogradu staklom prerezao sebi grkljan, a ubrzo je podlegao povredama u Urgentnom centru uprkos naporima lekara da ga spasu.

Foto-ilustracija: sxc.hu/djayo, Telegraf, Milena Đorđević, Marko Todorović, Srpski telegraf

Pomahnitali monstrum iz Rakovice u krvavom pohodu povredio je i cimera u ćeliji koji je pokušao da ga spreči da se ubije.

Nikolića je Hitna pomoć prevezla u Urgentni centar gde je hitno operisan. Posle operacije prebačen je na odeljenje intezivne nege gde je oko 22.30 sati preminuo.

Nikolićev sin Mihailo 26. decembra trebalo je da napuni pet godina.

Daljinac

(Telegraf.rs / Srpski telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovana M.

    3. januar 2018 | 11:04

    Gotovo uvek je prevara u pitanju. Pa varajte onda i dalje jedno druge!!!

  • Kordic Zeljka

    3. januar 2018 | 11:09

    Gde je ts majka bila pre tragedije da cuje pricu svog sina da mu objasni to sto sada pokusava trazi li to ona svog unuka kojeg nije zastitila

  • Zoe

    3. januar 2018 | 17:01

    Koja god da je istina mama o tvom detetu, on je ubio svoje! Istina je da si i ti monstrum jer nema te istine koja opravdava coveka koji moze da ubije neduzno dete

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA