Tragedija kod Niša: Puška opalila na najbizarniji način, stradao penzionisani policajac u lovu

Tragedija se desila u selu Duga Poljana

  • 16

Nekadašnji zamenik komandira policijske stanice u Gadžinom Hanu, penzionisani policajac S.G. (56), nastradao je u lovu 1. januara, tako što se slučajno upucao iz lovačke puške.

Upucao komšiju jer je mislio da je divljač: Grane su se pomerale i čulo se neko šuškanje

Tragedija se desila u selu Duga Poljana.

Naime, lovci su svratili do kuće jednog učesnika lova kako bi se ugrejali, kada se nesreća dogodila, piše Blic.

S.G. je iz kola hteo da izvuče testeru za sečenje drva i tom prilikom je zakačio okidač puške "petometke" koja je bila napunjena.

Bivšeg policajca hitac je pogodio u grudi.

Nesrećni čovek je preminuo na putu do Niša, u koji je prevezen sanitetom.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Penzioner

    3. januar 2018 | 23:34

    Zabraniti lovacka drustva, to je skup kopleksaša koji misle da su moćni kad imaju oružije u rukama. Psihološki profil tih lovaca je vrlo diskutabilan. Moju sestru umalo ne ubiše na groblju koje je nadomak šume u Mrčajevcima... to su kreteni i ne shvatam kakvo je to zadovoljstvo ubijati živitinje...

  • VOTA

    4. januar 2018 | 00:43

    Ne postoji puska ni pistolj na svetu koja nema kocnicu tako da to sto je bila napunjena nije problem vec to sto nije bila zakocena I sto je to jadan policajac I lovac morao da zna.Nedavno smo imali slucaj stradale devojcice koju je ubio brat jer se otac vratio iz lova I ostavio napunjenu I otkocenu pusku na dihvat ruke deci.Sa napunjenim oruzijem metak u cevi I otkoceno ide se samo u pljacku I u izvrsenje zlocina.Doneti zakon po kome lovci mora do mesta gde love da nose prazno oruzje kad krene kuci u kola kroz selo ili grad prazna puska,a ne kao sada uvece puni pusku spremma se sutra za lov I tako kroz selo svracaju svuda po kucama I kafanama.

  • Djora

    3. januar 2018 | 22:13

    Lose iscenirana prica, ako je puska bila okrenuta prema njemu onda je okidac puskebio udaljen od njega nekih metar i trideset .drugo to nije bio neiskusan lovac vec policajac koji je tako reci ,,spavao i odrasto ,,sa oruzjem, tako da tu nisu cista posla,saucesce porodici.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA