≫ 

Detalji pucnjave u diskoteci u Užicu: Đorđe je na Božić uleteo sa pištoljem, ranio jednog muškarca u testis, pa pogodio još dvojicu

Pretučen je ležao dok nije došla policija i uhapsila ga

  • 1

Policija u Užicu ne isključuje mogućnost da je Đorđe S. (23), koji je u božično jutro pucnjima iz pištolja ranio dvojicu radnika obezbeđenja i dva gosta diskoteke "Garaža", u noćni klub krenuo sa namerom da se sa nekim obračuna.

Pucnjava u diskoteci u Užicu na Božić: Ranio trojicu muškaraca, posle ga prebilo obezbeđenje

Na to ukazuje činjenica da je, osim pištolja kojim je bio naoružan, na sebi imao i pancirnu košulju.

Njemu je juče pred sudijom za prethodni postupak Višeg suda u Užicu određen pritvor, a u policiji se branio ćutanjem.

Mladić koji je do sada jednom osuđivan – uslovno, zbog ometanja službenog lica - u diskoteku je došao u nedelju sat i po iza ponoći. Na vratima „Garaže“ pokoškao se sa radnicima obezbeđenja koji nisu hteli da ga puste unutra, navodno zbog problema koje je ranije pravio. Došlo je tuče tokom koje je potegao pištolj CZ kalibra devet milimetara i iz koga je je zapucao na izbacivače.

Foto: Wikipedia/Niels Noordhoek

Najpre je pogodio M.L. kome je metak prošao kroz obe noge i povredio mu testis, a zatim nastavio da puca. Još uvek je nepoznato koliko hitaca je ispalio, tek u šaku je ranio još jednog radnika obezbeđenja i, takođe u šaku, jednog gosta koji se zatekao na hodniku.

Jedan metak je rikošetirao i pogodio u ruku i grudi gosta Đ.M. koji je sedeo za stolom u diskoteci.

U uzanom prostoru stepeništa diskoteke na Đorđa S. su skočili ostali izbacivači, savladali ga i naneli mu više udaraca kojim su mu polomili levu jagodičnu kost i nos.

Printskrin: Youtube/MUP Republike Srbije

Pretučen je ležao dok nije došla policija i uhapsila ga.

Kod Đorđa S. pronađena je i manja količina „spida“, a istragom će biti utvrđeno da li je u noći kada je rešetao po diskoteci bio pod dejstvom droge. Krivičnim prijavama njemu se na teret stavljaju pokušaj ubistva, neovlašćeno držanje oružja i droge.

Ranjeni M.L. i Đ.M. su i dalje u užičkoj bolnici i njihovi životi nisu ugroženi.

Daljinac

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA