Filmska potera na auto-putu Beograd-Novi Sad: Obio trafiku pa bežao od policije, probio naplatnu rampu. Evo kako je "pao"

Ovakva scena retko se događa na srpskim putevima

  • 7

Novosadska policija uhapsila je B.D. (32) sa područja Stare Pazove, koji je nakon što je provalio u trafiku u mestu Futog kod Novog Sada kolima bežao do Banovaca, pritom probivši naplatnu rampu na autoputu Beograd-Novi Sad.

Ako ovo vidite na vratima svog automobila, odmah zovite policiju inače će biti ukraden! (FOTO)

Kako je saopštila policija, B.D. se sumnjiči da je sinoć provalio u trafiku u Futogu iz koje je ukrao veću količinu cigareta, a policija je u Novom Sadu pokušala da ga zaustavi kod Kaćke petlje. Međutim, on je ignorisao patrolu policije i u automobilu "golf" produžio kolima ka Beogradu.

U begu je probio naplatnu rampu za uključenje za autoput, pa je sledeća rampa kod Stare Pazove bila podignuta, kako je saopštila policija, da bi se ostali vozači zaštitili.

B.D. je uhapšen u ataru Banovaca, kada je izašao iz kola i pokušao da pobegne, a policija je u njegovom automobilu pronašla tri džaka sa ukradenim cigaretama.

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati, a saslušaće ga javni tužilac.

Daljinac

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA