Zapaljen još jedan auto u Nišu: "audi" izgoreo za nekoliko sekundi, ukućani nemoćno gledali stravičan prizor

Za sada niko ne može da spekuliše o motivima paljevine

  • 16

Vozilo „audi 6“ vlasništvo Nišlije Miloša Markovića (27) potpuno je izgorelo noćas u podmetnutom požaru. Skupoceni automobil bio je parkiran ispred Miloševe kuće u Pribojskoj ulici u niškom naselju Donji Komren.

Eksplodirao još jedan automobil u Nišu, ima poginulih!

Prema prvim informacijama, auto je oko tri sata ujutro poliven benzinom a zatim zapaljen. Dragan Marković, otac vlasnika vozila kaže da je očigledno da je požar podmetnut.

- Sinoć nam je bila krsna slava pa sam legao oko dva sata izjutra. Paljevinu je prva primetila moja ćerka koju je probudila lomljava stakla. Istrčao sam iz kuće i video da se vozilo pretvorilo u buktinju. Pozvali smo vatrogasce koji su zaista došli u rekordnom vremenu ali nisu mogli mnogo da učine. Auto vredan deset hiljada evra koji je moj sin kupio pre godinu i po, izgoreo je za pet minuta. Nema sumnje da je vozilo poliveno benzinom jer sam primetio tragove zapaljive tečnosti i desetak metara od kola – objašnjava Marković.

Dodaje da ne može da spekuliše sa motivima paljevine.

- Ne znam ko je ovo i zašto učinio. Policija je obavila uviđaj, nadam se da će ustanoviti ko stoji iza napada – rekao je Dragan.

Niška policija je potvrdila je ovaj događaj i saopštila da je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo.

Ovo je deveto vozilo koje je od septembra stradalo u podmetnutim požarima. Na meti piromana našli su se i političari Miloš Banđur i Goran Đorđević kao i tri policijska službenika.

Daljinac

(D.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neki nebitan

    10. januar 2018 | 14:49

    U 27.godini A6 od par hiljada eura u ekonomiji poput nase? Ne likujem i stvarno tom piromanu treba stati na rep ali nije lose ni pokrenuti postupak dokazivanja porekla imovine za sve ostecene u ovim slucajevima....

  • Losmi

    10. januar 2018 | 17:17

    10k eura u 26 godini za auto,programer,doktor,profesor svakako nije,zlatar ili advokat takodje...Ako ste primetili ne pale se automobili ispod 2010 godista,oni koji ce sada po novom zakonu morati dva puta godisnje na tehnicki...Ne pale se NORMALNIM RADNIM I POSTENIM LJUDIMA!!!

  • Vlajko

    10. januar 2018 | 16:03

    E ovaj nece dva puta godisnje na tahnicki.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA