≫ 

Šaranović branio suprugu: Droga je moja, a ne Natašina, ona nije znala da je marihuana na terasi

- Ukoliko je izjava koju prenose mediji istinita, tražiću ukidanje pritvora Nataši Šaranović. Njoj je pritvor određen po dve tačke: da ne utiče na supruga i da ne ponovi krivično delo. Kako joj je muž u pritvoru, ne može da utiče na njega - kaže advokat Aleksandar Šćekić

  • 2

Vladimir Šaranović (40), koga sumnjiče za ubistvo advokata Vladimira Zreleca (50) u decemru 2015. na Vračaru, na saslušanju je negirao da ima veze sa tim zločinom, ali je priznao da je marihuana, zbog koje je uhapšena njegova supruga Nataša, njegova i da ona nije znala da je imaju na terasi.

Snimak hapšenja: Ovako je priveden Šaranović, dve godine nakon ubistva advokata Zreleca (VIDEO)

Šaranović je još izjavio da mu je "život uništen" i da nema veze sa ubistvom Zreleca, koji je bio i njegov advokat.

- Ukoliko je izjava koju prenose mediji istinita, tražiću ukidanje pritvora Nataši Šaranović. Njoj je pritvor određen po dve tačke: da ne utiče na supruga i da ne ponovi krivično delo. Kako joj je muž u pritvoru, ne može da utiče na njega - kaže za "Blic" advokat Aleksandar Šćekić, branilac Nataše Šaranović.

Foto: Telegraf

Vladimirovo priznanje da je droga njegova mora da bude potkrepljeno materijalnim dokazima da bi ona bila puštena.

- U svakom slučaju, tražiću njeno puštanje iz pritvora. Verujem da će je pravosuđe pustiti. Ona je potpuno nevina žrtva države u tom "navodnom" sukobu porodica - navodi advokat Šćekić.

Kako dalje kaže, njegova klijentkinja pre ovog hapšenja nije imala dosije, niti je kažnjavana i uzorna je majka. Zbog njenog privođenja, deca su odvojena od nje, ali i jedno od drugog jer je jedno dete kod njenih roditelja, a drugog kod majke njenog supruga.

Podsetimo, Nataša Šaranović je uhapšena 18. novembra prošle godine kada je policija ušla u njihov stan u nameri da uhapsi Vladimira zbog sumnje da je ubio advokata Zreleca. Tom prilikom je na terasi njihovog stana nađena marihuana, pa je Nataša privedena.

Vladimir je tada umakao policiji, ali je posle skoro dvomesečnog skrivanja uhapšen 9. januara u iznajmljenom stanu u Zrenjaninu.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krzo

    13. januar 2018 | 09:45

    Paz majku mu a znala je da trosi pare od toga.

  • nima

    13. januar 2018 | 10:09

    Ma pustite zenu. To je zensko a kako zensko zna sta je marihuana.A jos na terasi , pa to je biljka srece ustvari detelina sa cetiri lista

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA