≫ 

Ukleta porodica iz Višnjičke Banje: Jednog sina su mi već ubili, a drugi se bori za život

Aleksandar V. je u stabilnom, ali teškom stanju i lekari se bore za njegov život

  • 12

Brat Aleksandra V. (40), koji je upucan juče u glavu u kući u Višnjičkoj Banji, pre 10 godina je ubijen. Aleksandar je u stabilnom, ali teškom stanju i lekari se bore za njegov život. Njemu je pred sinovima od pet i sedam godina u glavu pucao I. R. (33), koji je nakon krvavog pira jedan metak ispalio i sebi u stomak, piše Srpski telegraf.

Aleksandar upucan pred dvoje male dece zbog duga od 400 evra: Jezive scene u Višnjičkoj Banji

- Pre 10 godina ostao sam bez jednog sina, a sada su drugom pucali u glavu i to pred njegovom decom - kaže Ratko V, Aleksandrov otac.

Prema Ratkovim rečima, ukućani su poslednjih meseci živeli pod ključem zbog napadača.

- Pre tri meseca je provalio sekirom naša vrata. Jednom je došao sa još jednim momkom. Ja sam otvorio vrata, a on je tražio Acu i rekao je: "Bio sam mu drug, sada više nisam". Aca je sa njim imao problema poslednjih godinu dana, ali ne znam oko čega. Za tog I. R. znam samo da živi negde u Borči, a on i Aleksandar su se viđali u nekoj kockarnici - kaže Ratko brišući suze.

Foto: Facebook/Aleksandar Vlajic

Na zidovima skromne kuće još ima krvi, a na podu je lokva. Na vratima sobe je vidljiv trag od metka. Pored fleka od krvi vise fotografije Aleksandrovih sinova, po rečima dede Ratka, dobrih fudbalera.

DOBIO STARATELJSTVO NAD DECOM

- Aleksandar je ležao sa decom kada je primetio da dolazi I. R. Samo je stigao da kaže majci Slobodanki da skloni decu. Kada je Roki provalio u stan, Aleksandar je zatvorio vrata od sobe, a ovaj je pucao u vrata. Mogao je decu da pogodi - priča Ratko.

Dečaci su sada sa majkom, koja se ranije preudala. Starateljstvo nad njima tražio je i dobio Aleksandar. Stalan posao nije imao, a ponekad je preko neke agencije radio kao obezbeđenje. Ratko se moli za njega i kaže da neće podneti da ostane i bez drugog sina.

Foto: pixabay.com

I. R, koji je upucao Aleksandra, navodno je sam sebi ispalio hitac u stomak. I on se nalazi u Urgentnom centru, gde je dovezen privatnim kolima.

- Osim u glavu, Aleksandar V. je ranjen i u ruku. I. R. nije teže povređen, jer mu metak nije povredio vitalne organe i veće krvne sudove. Obojicu čuva policija - kaže neimenovani izvor.

BRAT BOJAN UBIJEN NA STAROM SAJMIŠTU

Aleksandrov rođeni brat Bojan V. ubijen je 2008. godine na Starom sajmištu. On je sedeo ispred radnje sa društvom i pio pivo. U jednom trenutku su se posvađali i u obližnjem šumarku došlo je do tuče. Bojana su udarali flašama u glavu, a potom i šutirali kada je pao na zemlju. Kada je jedan od očevidaca pozvao Hitnu pomoć, bilo je već kasno, mogli su samo da konstatuju smrt. Zbog nanošenja teških telesnih povreda sa smrtnim ishodom na po pet godina robije osuđeni su Danijel Radosavljević i Radenko Grujić.

UBILI GA KAO PSA

- Pre 10 godina izgubio sam starijeg sina Bojana. Njega su ubili kao psa. Mrtvog su ga u glavu šutirali. Ta dvojica koji su ga ubili dobili su po pet godina zatvora. A ja sam, zbog kocke, zbog šibica, bio u Požarevcu dve godine. Pa, da li je to normalno? - pita se Ratko, koji nije bio u kući kada je I. R. upao i ranio mu sina Aleksandra jer je skupljao limenke, pošto, kako kaže, od 16.000 dinara penzije ne može da preživi.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gidri

    13. januar 2018 | 11:47

    Kocka, sibicarenje, pivo ispred prodavnice, dugovi, nemanje zelje da se nadje normalan posao, razvodi, deca bez roditelja. Kakav je bre ovo polusvet, sta se to dogadja sa nama, gde sve to vodi?, tuga i jad. Jadna deca.

  • dare

    13. januar 2018 | 10:48

    Kakva li je majka kad je ovaj uspeo da dobije starateljstvo?! Deca vece sanse imaju u domu.

  • Zoran veteran

    13. januar 2018 | 15:42

    Ovo kada vidite kada covek u 40 g pokazuje misice odmah se vidi dokle je stigao u zivotu,to rade klinci do 20 g.tuga,cemer ,i jad,..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA