≫ 

(POTRESNE FOTOGRAFIJE) Doneto telo Olivera Ivanovića u stranku, okupljeni oko kovčega u suzama

Ispred prostorija stranke u Kosovskoj Mitrovici okupili su se njegovi prijatelji i stranačke kolege

  • 37

Političara Oliver Ivanovića ubijen je jutros u 8.10 sati u Ulici Sutjeska u severnoj Mitrovici. Njegovo telo stiglo je sa obdukcije i uneto je u prostorije stranke. 

(BLOG UŽIVO) ATENTAT NA OLIVERA IVANOVIĆA: Gotovi rezulati obdukcije, postoji 6 ulaznih rana i 4 izlazne, dva metka su se zadržla u telu (FOTO) (VIDEO)

Ispred stranke Olivera Ivanovića u Kosovskoj Mitrovici okupili su se njegovi prijatelji i stranačke kolege.

Foto: Tanjug/AP/Bojan Slavkovic

Obdukcioni nalaz je pokazao da je lider pokreta Sloboda, demokratija, pravda Oliver Ivanović jutros ubijen sa šest metaka iz pištolja "duga devetka", rekao je direktor Kliničko-bolničkom centru uKosovskoj Mitrovici Milan Ivanović.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

- Postoji šest ulaznih rana i četiri izlazne, dva metka su se zadržlaa u telu. Povrede su u predelu gonjeg dela grudnog koša - precizirao je Ivanović nakon obdukcije koja je trajala oko četiri sata.

Foto: Telegraf

Nakon obdukcije telo ubijenog Ivanovića odneto je u stranku, a sutra će biti transportovano za Beograd, gde će biti sahranjen, na Novom groblju.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA