≫ 

Ovo je porodilja iz Niša koja je preminula od morbila: Lečili je od alergije, a imala male boginje! Njena svekrva tvrdi da je mogla da bude spasena (FOTO)

 ≫ 

Nesrećna žena porodila se početkom decembra i rodila devojčicu koja je takođe obolela od ove zarazne bolesti zbog čega je zbrinuta na Dečjoj internoj klinici

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Strong
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Istina

    24. januar 2018 | 11:54

    Zbog neodgovornosti pojedinaca u 21 veku nam se dešavaju stvari koje su davno trebale da budu rešene. Zamislite tek kada Nišku Kliniku za tubekolozu presele sa periferije u sam centar Niša . NARAVNO NE UZIMAJUĆI U OBZIR DA JE TO NAJČEŠĆA INFEKTIVNA BOLEST KOJA SE PRENOSI KAPLJIČNO kašalj, kijanje , pričanje..... A JOS VECE ZLO..... Pacijent koji se uspešno leči DUGO JE POZITIVAN u njegovoj pljuvačci se nalazi bacil dugo dugo pa je preporuka da bude izolovan i do 6 nedelja. E zamislite kakva će to bomba biti za ostale pacijente u Kliničkom, pogotoo ako znamo da će biti u zgradi sa Kardiološkim pacijentima...STRAŠNO

  • Marija

    24. januar 2018 | 11:23

    U sred epidemije Morbilima oni ne pomisle na tu bolest, nego leče od alergije. Drage mojd kolege lekari zaposleni preko veze. Drago mi je da sam 1000 km daleko, iako ruku na srce i ja sam mogla raditi u Srbiji preko veze,nego mi se ne isplati.

  • Krzo

    24. januar 2018 | 10:59

    Oni koji su primljeni preko veze u zdravstvo takodje su zavrsili skolu preko veze a takvih je vecina u zdravstvu,normalno je da neznaju da prepoznaju,mene je doktorka rekla upola tri nocu jer sam imao bolove i td,rekla mi je "dacu ti jednu inekciju protiv bolova a i ovaj ekg ti nesto nije u redu pa cu ti dati uput da ujutru ides kod kardiologa" ujutru mi je bilo mnogo gore i jedva sam se izvukao,sada imam ugradjena tristenta i samo da napomenem da je iskomentarisala med sestra kod kardiologa kada je pogledala ekg koji sam poneo sa sobom "gde je ova zavrsila skolu kad po ovom ekg nije mogla da vidi o cemu se radi i hitno te posalje kod nas" inace dokorka koja me je svojim neznanjem umalo ubila iz nisa je i u nisu je zavrsila skolu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA