Masovna tuča u Novom Pazaru: Sevali noževi, povređen muškarac (37)

Učesnici u tuči su privedeni i u toku je saslušanje, a kako je rečeno u novozaparskoj policiji, nakon tuče kod njih su pronađene i dve vrste opojnih droga

  • 4

U centru Novog Pazara večeras je izbila masovna tuča u kojoj su učesnici koristili noževe a tom prilikom jedan mušakarac (37) je lakše povređen.

Horor kod Kladova: Muškarac pucao sebi u glavu iz lovačke puške

Njemu su povrede nanete nožem i prebačen je u Opštu bolnicu gde mu je ukazana lekarska pomoć.

Učesnici u tuči su privedeni i u toku je saslušanje, a kako je Tanjugu rečeno u novozaparskoj policiji, nakon tuče kod njih su pronađene i dve vrste opojnih droga.

Portparolka Opšte bolnice dr Suada Gicić Skenderi izjavila je za Tanjug da 37-godišnji muškarac zadobio lakše telesne povrede.

- Zadobio je ubodnu ranu u predelu leve lopatice i potkolenice. Primarno je zbrinut i zadržan na lečenju - rekla je doktorka Gicić Skenderi.

Povređeni muškarac je, prema saznanjima Tanjuga, iz Sjenice.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran Veteran

    27. januar 2018 | 21:37

    Kaže sevalí noževi, pa gde su racije da oduzimaju

  • Milka R.

    27. januar 2018 | 23:49

    Zalost i tuga ..koliko se u roku 24h ubije ili povredi ...vise nego sto se ridi!!zapad i ameri su nam mozak preokrenuli na ...mrznju ..nasilje ubijanje ...sovinizam ..a u njihovimnzemljama svih nacija ...pa i nas iz bivsw moje JUGOSLAVIJE Nazalost!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA