OJADILA ZDRAVSTVENI FOND ZA 22 MILIONA: Uhapšena žena zbog zloupotrebe sredstava

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo zloupotreba službenog položaja, po nalogu višeg javnog tužioca u Kruševcu, osumnjičenoj, koja je iz okoline Kruševca, određeno je zadržavanje do 48 sati i, uz krivičnu prijavu, privedena je tužiocu

  • 6

Policija je u Kruševcu uhapsila M. M. (57), osumnjičenu da je od 2010. do 2018. godine oštetila budžet Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje za više od 22 miliona dinara, za koliko je sebi pribavila korist.

Brutalna tuča ispred kafića u centru Kruševca: Izboden muškarac (27)

Ona je osumnjičena da je kao zaposlena u Republičkom fondu za zdravstveno osiguranje - Filijala za Rasinski okrug u Kruševcu, iskoristila službeni položaj tako što je prilikom kreiranja naloga za plaćanje bolovanja preko 30 dana zaposlenima u raznim preduzećima, unosila i broj svog ličnog računa i naziv fiktivne radnje i takve naloge prosleđivala na naplatu, navodi se u saopštenju PU Kruševac.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo zloupotreba službenog položaja, po nalogu višeg javnog tužioca u Kruševcu, osumnjičenoj, koja je iz okoline Kruševca, određeno je zadržavanje do 48 sati i, uz krivičnu prijavu, privedena je tužiocu.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • cirorudenik

    31. januar 2018 | 13:35

    Pa zar je trebalo ovoliko godina da joj se stane na put.........?

  • Puritanac

    31. januar 2018 | 13:08

    E,to je kradja. Dobice nanogicu,ali zato ce neko lezati i za sebe i za nju

  • srle

    31. januar 2018 | 14:50

    Pa srbija je bogata zemlja,kada se krade ovoliko novca. A ne primecuje se sve dok ne nakrade milione.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA