Pred Milanom je bila svetla budućnost, a onda se zbog fatalne greške utopio u Dunavu. Milica je pukom srećom ostala živa (FOTO)

Milica L. je uspela da se izvuče iz automobila jer je Dunav na tom mestu plitak, ali je mladić iz nepoznatog razloga pokušao da pređe na zadnje sedište i tu se utopio

  • 20

Mladić Milan S. (17) iz Boleča koji je stradao sinoć u Dunavu kod Vinče pustio je vršnjakinju Milicu L. da se oproba u vožnji. Kako je ispričao svedok tragedije, tinejdžerka je umesto u rikverc krenula unapred i automobil je upao u reku. Devojka je prošla sa lakšim povredama.

Detalji tragedije kod Dunava: Milica uspela da se izvuče iz plitke vode, a jedan pogrešan Milanov potez završio se kobno!

Milica je uspela da se izvuče iz automobila jer je Dunav tu plitak, ali je mladić iz nepoznatog razloga pokušao da pređe na zadnje sedište i tu se utopio.

Printskrin: Instagram/m.subosic/milica_lazovicc
Printskrin: Instagram/m.subosic/milica_lazovicc

Beživotno telo mladića izvukli su ronioci, a uviđaj na licu mesta trajao je sinoć četiri sata.

Milan S. je trenirao fudbal u lokalnom klubu, o čemi svedoči i njegov Instagram profil. Drugari su ga "prozivali" kako samo on može da pomogne klubu da se plasira u viši rang. Milica, kao i mnoge devojke njenih godina, ima pregršt fotografija na kojima je nasmejana i doterana.

Printskrin: Instagram/m.subosic/milica_lazovicc

Printskrin: Instagram/m.subosic/milica_lazovicc

Tragedija u Vinči: Kolima sleteli u Dunav, tinejdžer poginuo, devojka se spasla

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Јелена је

    1. februar 2018 | 16:59

    А јесу ли ухватили оног лика што је згазио пешака код Храма са својим белим БМВ-ом и побегао са места несреће? Нешто сте ми се ућутали везано за овај немили догађај.

  • Jova

    1. februar 2018 | 17:16

    Malo mi sve to cudno u to vreme ucila da vozi a on se udavio na zadnjem sedistu

  • Car

    1. februar 2018 | 20:14

    17 godina,vrsnjaci...ona se ucila da vozi,on KAO ima dozvolu,BMW X6...pa zasto policija ne pohapsi tu bagru od roditelja pod optuzbom za zanemarivanje dece,podstrekivanje na nezakonito i nebezbedno ponasanje dece...Zasto policija ne kontrolise vozace luksuznih automobila?ZASTO NE SME DA IH ZAUSTAVE?Zar u zakonu lepo ne pise da maloletno lice NE SME da upravlja vozilom bez starijeg i iskusnijeg vozaca pored sebe?CEMU SLUZI NASA POLICIJA UOPSTE!!?Izgleda da im je jedini posao punjenje budzeta pisanjem kazni sirotinji raji!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA