≫ 

Taksista se parkirao i udario u BMW, vozač je poludeo, vratio se sa pištoljem i počeo da puca: Potera na Banovom brdu (FOTO)

U toku je uviđaj

  • 54

Na Banovom brdu je oko 15.40 došlo do pucnjave na taksi stanici na uglu Nedeljka Čabrinovića i Beogradskog bataljona u kojoj na sreću, niko nije povređen.

Do sukoba je, kako nezvanično saznajemo, tako što se taksista uparkiravao i udario u BMW. Vlasnik BMW-a se ubrzo nakon toga vratio na lice mesta i pucao taksisti u vozilo. Potom je pobegao i policija traga za njim.

Foto: Telegraf

Beograđani koji žive u ovom delu grada kažu da je deo ulice Beogradskog bataljona i Nedeljka Čabrinovića ograđen policijskim trakama i da je u toku uviđaj.

Foto: Telegraf

U blizini mesta pucnjave je državni vrtić.

Foto: Telegraf
Foto: Telegraf

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ?

    2. februar 2018 | 18:20

    Kako neko moze biti taksista, a da ne ume da parkira???

  • Srce

    2. februar 2018 | 17:20

    Ma najbolje je ti bahati sa dobrim automobilima da dele pravdu na svoj nacin ko da smo na divljem zapadu,pa iako je covek zakacio nije namerno ostetio je i svoj auto kojim zaradjuje hleb,zna se kako bi se resilo na fin nacin da se dogovore koliko taksista da mu plati stetu ili dodje policija i napravi zapisnik a ne ovako svako da deli pravdu kako mu se cefne dakle strasno!!!

  • Sasa67

    2. februar 2018 | 17:15

    Ima i bahatih taksista ali po slikama gde stoji taxi vozilo vidi se da je obelezena taxi stanica pa se moze i pitati sta trazi bmv na rezervisanom stajalistu za taxiste

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA