Istraga jezive saobraćajke donosi obrt: Nišlija se namerno zakucao u zid, hteo da se ubije? Žena pokušala da ga spreči

Iste večeri u stanu u kojem je živeo pronađeno je opširno oproštajno pismo u kojem je obrazložio razloge da oduzme sebi život

  • 20

Nišlija M.P. (31) koji je u četvrtak uveče smrtno stradao kada je na autoputu Beograd – Niš „ folksvagen pasatom“ udario u zid, najverovatnije je počinio samoubistvo. Na ovakvu mogućnost ukazuje to što je u poslednjem razgovoru sa suprugom najavio da će sebi oduzeti život, a prema nezvaničnim informacijama, iza njega je ostalo i oproštajno pismo.

Stravične fotografije sa mesta nesreće u Nišu: Poginuo muškarac (30), automobil potpuno uništen

Stravična tragedija dogodila se oko 20 sati kod naselja Donja Vrežina kada je M.P. koji se kretao iz pravca Niša ka Beogradu, upravljajući autom velikom brzinom udario u betonski zid koji razdvaja kolovoz od parkinga. O silini udarca svedoči to što je vozilo, koje je preletelo preko zida, nastavilo da se kreće još stotinak metara pre nego što se prevrnulo na krov.

Foto: Telegraf

Vozača su u besvesnom stanju iz gomile smrskanog metala izvukli ekipa Hitne pomoći i saobraćajni policajci. Hitna pomoć ga je reanimirala skoro pola sata, ali za nesrećnom Nišliji nije bilo spasa.

Iako je najpre izgledalo da se radi o udesu, istraga je pokazala da postoji mogućnost da je M.P. sebi oduzeo život.

Foto: Telegraf

Ovo iz razloga što je bilo teško objašnjivo iz kog razloga je M.P. skrenuo u zid na deonici puta koja je potpuno prava, te što u tom trenutku nije bilo dokaza da je bio pod dejstvom alkohola niti da je vozilo tehnički neispravno. Daljim radom istražnih organa, ustanovljeno je da je M.P. najavio tragičan čin.

- On je neposredno pre tragedije razgovarao sa suprugom koja izvesno vreme ne živi sa njim, već sa decom boravi kod oca. Tada joj se poverio da razmišlja da sebi oduzme život. Seo je u kola i krenuo autoputem, a prestravljena žena je odmah pošla za njim svojim automobilom. Na žalost, pre nego što je stigla do njega, on je već sproveo kobnu nameru – kaže izvor iz istrage.

Foto: Telegraf

Iste večeri u stanu u kojem je živeo pronađeno je opširno oproštajno pismo u kojem je obrazložio razloge da oduzme sebi život.

Daljinac

(D.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    2. februar 2018 | 23:42

    Pocivaj u miru.

  • Seljak

    3. februar 2018 | 00:11

    Da je to žena uradila , već bi on bio okarakterisan kao nasilnik. Zaštitimo žene!

  • Rudar iz Bora

    3. februar 2018 | 00:41

    Posteno prema porodici svakako nije, ali barem nije od onih zlikovaca koji zenu "povede" sa sobom. Nije ni prvi ni poslednji koji je to uradio zbog ljubavi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA