Daliborove ubice bežale na ćelavim gumama: Zapalili auto, pa otrčali uzbrdo kroz šumu i tu im se gubi svaki trag

Kamera je zabeležila trenutak ubistva i policija obavlja detaljne analize snimka

  • 5

Atentatori na Dalibora Despotovića (37), člana Šaranovićevog obezbeđenja, samo pukom srećom su izbegli hapšenje, nakon što im je prilikom bežanja pukla guma, te su nekoliko kolometara pod punim gasom umesto točkovima putem jurili na felnama.

- Dok su bežali, automobil je počeo da varniči. Građani su prijavili da automobil pod punom brzinom varniči dok ide autoputem. Stali su kod kasarne, kod šume i u roku od minut "audi" polili benzinom i spalili ga bakljom. Otrčali su uzbrdo i pobegli u šumu - priča izvor Blica upoznat sa slučajem.

Kako šuma izlazi na autoput, sumnja se da ih je na tom mestu neko već čekao.

Planirao je da ubije Luku Bojovića po nalogu Šaranovića, počinio je filmske pljačke, a sinoć je izrešetan na Voždovcu: Ko je zaista Dalibor Despotović?

Ko je bio u zapaljenom "audiju" još nije utvrđeno, ali sumnja se da je likvidacija zapravo osveta za planiranje atentata na Luku Bojovića. Despotović je, navodno, bio član obezbeđenja Slobodana Šaranovića, ubijenog prošle godine, a suđeno mu je za ubistvo Nikole Bojovića, Lukinog rođenog brata.

Foto: Tanjug/Tanja Valic

Mete i jedne i druge zaraćene strane često su likvidirane u Beogradu.

Despotović je ubijen na uglu Zaplanjske ulice i Mirča Aceva, nedaleko od svoje menjačnice, kada je izašao da baci smeće.

Tek što je zakoračio da pređe ulicu, ubica koji je nosio kapuljaču ispalio je šest metaka u njegovom pravcu od kojih su dva Despotovića pogodila pravo u glavu. Despotović je pao, dok je atentator utrčao u "audi A6" koji ga je čekao i uputio se u pravcu autoputa Beograd-Niš.

Kako saznajemo, ubica je stajao iza kontejnera i parkiranog automobila na svega nekoliko metara od menjačnice, u čijem pravcu snima kamera sa lokala.

Foto: Tanjug/Tanja Valic

- Kamera je okrenuta tačno u pravcu odakle je ubica Despotovića upucao. Baš ona je snimila ubistvo. Detaljno se gledaju snimci tog video-nadzora, ali i okolnih lokala da uočimo detalj koji će otkriti ubice - priča izvor.

Prema njegovim rečima, zapaljeni automobil i kamere poslati su na veštačenje.

- Istražujemo sve moguće pravce. Njegov život pre zatvora, za vreme kazne, i posle. Ko zna kome se sve zamerio. Ne možemo odbaciti mogućnost da je ubijen zbog nekih starih dugova, iz osvete, ali i da je glavom platio jer se sada nekome zamerio - zaključuje sagovornik.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Тодорић

    7. februar 2018 | 08:56

    Комшије су направиле еколошку државу,код нас остављају прљав веш свих врста,и све отпатке.

  • Iguana

    7. februar 2018 | 10:57

    Nama jos malo viza ima da treba za Cg a oni kad hoce i kako hoce u Bg pa se zapitajte sta stize iz Cg i zbog cega je takva situacija!

  • Dragoslav

    7. februar 2018 | 09:33

    Znaci posteni nemogu da imaju menjacnice mogu samo mafijasi jel tako srbijo?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA