Tmurni dan posle ubistva u Resavskoj: U stanu koji su izdavali Ljumovići uhapšen diler, komšije sumnjale da se nešto čudno dešava (FOTO)

Prema rečima komšija, ova porodica je važila za finu i uglednu

  • 6

Radoš Ljumović (38) sumnjiči se da je juče popodne nasmrt izbo svog oca Branimira Ljumovića (69) u Resavskoj ulici broj 38 u Beogradu. Prilikom privođenja njegov izraz lica bio je stravičan, a kako saznajemo zločin se dogodio u spavaćoj sobi. Naši fotoreporteri otišli su i danas na mesto zločina. 

Jezivi osmeh osumnjičenog za ubistvo oca u Resavskoj: Spuštenih pantalona, stravičnog izraza lica, policija ga je jedva ugurala u auto (FOTO) (VIDEO)

Neposredno nakon ubistva, Radoš je otišao kod svog drugara Andona koji živi u ulazu pored i poverio mu se da je ubio oca.

Komšinica koja je bila bliska sa porodicom Ljumović primetila je da se u poslednje vreme nešto čudno dešava.

- Osećala se neka nelagodnost, ali ne mogu da objasnim to. Primetila sam da nešto nije u redu kada sam odlazila kod njih - ispričala je komšinica za naš portal.

Foto: Telegraf

Kako nezvanično saznajemo, motiv ovog svirepog ubistva je novac. Radoš je navodno tražio svom ocu pare za drogu.

Komšije su videle Radoša oko 12 sati kako u parku šeta psa. Ništa nije moglo da nasluti na tragediju koja se desila samo nekoliko sati kasnije.

Foto: Telegraf

Prema rečima komšija, ova porodica je važila za finu i uglednu.

U zgradi imaju dva stana, a kako naš portal saznaje, drugi stan su izdavali i nedavno je u njemu uhapšen muškarac kod kojeg je policija pronašla oružje i drogu.

Foto: Telegraf

Nesrećni Branimir je iza sebe ostavio i dve ćerke, Milenu i Sonju. U stanu su živeli ubijeni Branimir, njegova supruga Dragica, sin Radoš i ćerka Sonja.

U trenutku zločina otac i sin su bili sami u stanu. Ćerki Sonji je pozlilo kada je saznala šta se desilo i odmah je intervenisala Hitna pomoć.

Foto: Telegraf

Kako saznajemo od komšija, Radoš nikada nije bio nasilan.

VIDEO: Kako je izgledalo hapšenje Radoša Ljumovića

(Kristina Bezbradica)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bulidža

    7. februar 2018 | 19:55

    Fina i ugledna porodica. Sin narkoman, a tata stan iznajmljivao narkodileru

  • Srboljub

    7. februar 2018 | 17:50

    Kraj sveta, sve je kako je predvideo Nostradamus.

  • Ateista

    7. februar 2018 | 18:47

    Zatvor zatvor dokle,sve je već prepuno.Sve manje para za postene penzionere,bolnice ,škole a njih treba hraniti,bar da hoće da rade ali oni su navikli na nerad.Kuda i kako je pitanje?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA