≫ 

Advokati Zorana Marjanovića optužnicu nisu ni videli: Zvao je policiju da im kaže da je Jelena nestala, a odgovor je bio "Idi kući, žena ti je kod kuće!" (VIDEO)

Advokat Aleksandar Zarić tvrdi da su veštaci već prvog dana mogli da utvrde DNK sa Jelenine patike

  • 28

Krivično vanraspravno veće Višeg suda u Beogradu utvrdilo je na sednici veća da je optužnica protiv Zorana Marjanovića propisno sastavljena i poslata braniocima i okrivljenima na odgovor. Ipak, njegovi avokati tvrde da optužnicu nisu videli. 

POSLEDNJA VEST: Zoranu Marjanoviću i njegovim advokatima poslata optužnica

- Nisam optužnicu ni video, mi ne znamo na osnovu čega tužilaštvo zasniva optužnicu.  Najverovatnije na indicijama, jer dokaza nema niti ih može biti - rekao je advokat Zorana Marjanovića Nikola Dumnić u jutarnjem programu televizije "Happy".

Istakao je da se na video snimku sa kuće koja se nalazi na nasipu vidi silueta deteta i muškarca.

- I taj snimak je još jedan dokaz da Zoran nije mogao da bude izvršilac. Telo je pronađeno u kanalu koji je širok 2, a dubok 1 metar. Veštak je utvrdio da je tragove preneo ubica, na Jeleni nema Zoranovih tragova - dodao je advokat.

Advokat Aleksandar Zarić tvrdi da su veštaci već prvog dana mogli da utvrde DNK sa Jelenine patike.

- Patika je pronađena sa druge strane kanala, znači to je neko bacio i mora da postoji DNK. Mogli su da ga utvrde već prvog dana - istakao je Zarić.

Printskrin: TV Happy

Ističe i da je nalog za DNK Zoranovih pantalona podnet još u julu mesecu, ali nalazi su stigli tek tri dana nakon njegovog hapšenja.

- Ne postoje tragovi koji bi upućivali na to da je Zoran izvršilac. Milica, supruga njegovog brata, rekla je da je Zoran sve vreme tražio njegovu suprugu Jelenu - dodao je Zarić.

Tvrdi i da postoji telefonski snimak sa policajcima kada je prijavljen nestanak Jelene Marjanović.

- E, to treba da čujete. On ih zove da im kaže da mu je nestala žena, a policajac mu odgovara: "Idi kući, žena ti je kući!" - istakao je Zarić.

Printskrin: TV Happy

- Postoji audio snimak sa telefona na kom se jasno čuje kako Zoran govori da mu je nestala žena. Istina je da je nestanak prijavio u 19. 30 časova, a izgleda da se od nas kriju dokazi. Da mi nismo tražili taj snimak, ne bi ga ni dobili. Čak je i jedan veštak išao sam, na svoju ruku, po nasipu i merio tamo nešto iako je imao svu potrebnu dokumentaciju - zaključio je advokat Aleksandar Zarić.

Advokati imaju rok od 8 dana za odgovor na optužnicu. Što se tiče novinarskih spekulacija advokat Stefan Jokić kaže da imaju odgovor na sva pitanja.

Oni ističu da Centar za socijalni rad stalno proverava stanje Zoranove ćerke Jane.

Pogledajte šta su rekli Zoranovi advokati u emisiji na "Happy" televiziji: 

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mena

    15. februar 2018 | 12:27

    Smatram da je Zoran izmenjena licnost, verovatno zbog upotrebe medikamenata, takodje smatram da apsolutno ima veze sa ubistvom bilo da je sam izvrsilac ili neko drugi. Definitivno da je ovo dobro pripremano i smisljeno ubistvo. Advokati se bore da do iju vise para, sto je normalno, ali odbacivanje dokaza sa ovolikom kolicinom tvrdnje da nime kriv samo po sebi namece sumnju.

  • Dragannikolic

    15. februar 2018 | 16:06

    Oni su opasni manipulanti .vracari

  • Dr.M

    15. februar 2018 | 12:10

    Šta plaća tolike advokate ako je nevin?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA