Detalji tragedije kod Leskovca: Pozvao je policiju i rekao da vodi dete (6) u bolji svet. Stavio ga je u kola, i sledeće sekunde zakucao se autom u drvo

Mitić je vozio jako brzo, policija ga je jurila, ali se on dao u beg i namerno se pod punim gasom zakucao u drugi automobil na putu

  • 14

Miroslav Mitić (33) ubio se sinoć i pokušao je da ubije svog sedmogodišnjeg sina tako što se namerno, ukradenim "golfom 2", zakucao u drugi automobil na putu Niš - Leskovac! Miroslav je, nakon dvosatne borbe lekara za njegov život, podlegao povredama.

Užas kod Leskovca: Otac pokušao da ubije sebe i sina (6), ukradenim "golfom" se zakucao u druga kola. Sada je mrtav

Mitić je juče uveče pozvao policiju u Nišu, gde je živeo, i rekao im da će večeras ubiti sebe i svog sina u svom rodnom mestu, selu Bobište kod Leskovca.

Policajcima je u telefonskom razgovoru rekao: "Odešću sina u drugi, bolji svet".

Policija je odmah javila i kolegama u Leskovcu koji su izašli na ulicu i pokušali da ga presretnu i zaustave u užasnoj nameri.

Međutim, Mitić je vozio jako brzo, policija ga je jurila, ali se on dao u beg i namerno se pod punim gasom zakucao u drugi automobil na putu.

Do čeonog sudara nije došlo, samo prisebnošću drugog vozača, koji je cimnuo volan kada je video da automobil ide na njega.

Policajci su odmah i ukazali prvu pomoć povređenima do dolaska lekarske ekipe. Nakon dva sata borbe za njegov život, Miroslav je ipak podlegao povredama u leskovačkoj bolnici.

Ilustracija Foto: Telegraf

Njegov šestogodišnji sin, srećom, preživeo je ovu užasnu dramu i prošao bez većih povreda, već samo sa ogrebotinama.

Kako saznajemo u Centru za socijalni rad, dečak je već odveden u hraniteljsku porodicu koja je preuzela brigu o njemu.

Pedesetpetogodišnji Blagije S., koji je lakše povređen, ispričao je za Jugmedii da je on vozio iz pravca Grdelice, a da je drugo vozilo iz pravca Leskovca išlo istom trakom, pa je tako došlo do direktnog sudara.

- Njega je jurila policija. Nažalost, svom silinom se zabio u moj auto - rekao je Blagoje.

Naime, Mitić je takođe upao u dugove, a kako je "Blicu" potvrđeno iz izvora bliskih tužilaštvu, iza sebe je imao i dosije.Kako saznajemo, Mitić je imao velikih porodičnih problema. Naime, bio je jako nesrećan jer ga je pre nekoliko godina napustila majka njihovog sina Snežana B. , on je sam brinuo o šestogodišnjem dečaku. Majka dete nije posećivala.

Tragedija u porodici

Mitić je imao i jednu veliku tragediju u životu od koje se nikada nije oporavio. Naime pre sedam, osam godina njegovog oca i dedu ubio je lokalni kriminalac.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krsta.

    15. februar 2018 | 14:20

    Pa zar je ovo rešenje? ,da ubiješ svoje dete i slučajnog vozača ... Skoči sam sa mosta a ne da vodiš druge u smrt namerno kada im nije vreme ...

  • E

    15. februar 2018 | 13:37

    Užas... Umesto što je pokušao da ubije dete, sebe i ovog nedužnog čoveka, bolje da je roknuo tog lokalnog kriminalca.

  • Lokalni kriminalac

    15. februar 2018 | 14:47

    Cenim da je “lokalni kriminalac” i dalje na slobodi, kao što dolikuje našem poštenom poslovnom čoveku?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA