Oslobođene Ukrajinke uhapšene zbog snimanja vojnih objekata: "Nisu znale šta mogu, a šta ne"

U ukrajinskoj ambasadi u Beogradu pretpostavljaju da njihove državljanke verovatno nisu znale šta mogu, a šta ne mogu da snimaju

  • 22

Dve državljanke Ukrajine, koje su pripadnici Vojne policije uhapsili danas, jer su pokušale neovlašćeno dronom da snimaju zgradu starog Generalštaba, puštene su iz pritvora i protiv njih nije podignuta krivična prijava.

"Snimanje dronom bilo je javno, a šta su radili tajno?": Šta se krije iza hapšenja osmoro osumnjičenih i nadgledanja Generalštaba?

Kako prenosi televizija N1, u ukrajinskoj ambasadi u Beogradu pretpostavljaju da njihove državljanke verovatno nisu znale šta mogu, a šta ne mogu da snimaju.

Ranije danas ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je da su pripadnici Vojne policije u nedelju i danas priveli osmoro stranih državljana koji su pokušali ili da neovlašćeno snimaju vojne objekte ili da neovlašćeno ulaze u vojne objekte, gde je ulaz civilima strogo zabranjen, izjavio je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • amerika

    19. februar 2018 | 22:07

    Nisu znale hahaha

  • Никола

    19. februar 2018 | 22:06

    Никад глупљи разлог, па људи са сателита се види као на длану и што би они долазили дроновима да снимају? Прича за народне масе и људе који су заглавили у период хладног рата, то се тако више не ради, само су се избламирали...

  • Marko cg primorje

    19. februar 2018 | 22:14

    Kazem ja paranoja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA