Pali Srbi u Luganu: Spremali su se za ozbiljno "pustošenje" juvelirnica, imaju veze sa grupom Pink Panter!

Švajcarska policija je zahvaljujući intenzivnoj razmeni informacija identifikovala i u Luganu locirala srpske državljane koje je ubrzo nakon toga i uhapsila

  • 7

Nakon višemesečne saradnje pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije - Službe za borbu protiv organizovanog kriminala i policijskih službenika Savezne policije Švajcarske, juče su u Luganu uhapšene četiri osobe koje se sumnjiče da su pripremale razbojništva u juvelirnicama u ovom gradu.

Čuvena banda "Pink Panter" poharala radnju u Zagrebu? Ukrali satove vredne milione evra! Njihova akcija je gotova za 30 sekundi

Švajcarska policija je zahvaljujući intenzivnoj razmeni informacija identifikovala i u Luganu locirala srpske državljane V.Ć. (1978), V.V (1976), S.Đ (1980) i P.D (1977) koje je ubrzo nakon toga i uhapsila.

Ova saradnja ukazuje na značaj pravovremene razmene informacija na međunarodnom nivou, čiji je rezultat suzbijanje izvršenja krivičnih dela koja se povezuju sa takozvanom grupom Pink Panter.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tina Bambina

    21. februar 2018 | 13:02

    Ne može od cinkaroša da se živi i radi..

  • goća lugano

    21. februar 2018 | 19:16

    Uhapseni su dvojica drzavljana Hrvatske,jedan iz Bosne i samo jedan iz Srbije!!!

  • Panter

    21. februar 2018 | 22:04

    Mene jos ne uhvatise,sta ce to biti?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA