Nikola pronađen mrtav go do pojasa: Poznavao je ubicu koji ga je izrešetao

To bi moglo da ukaže i na eventualni fizički sukob ubice i žrtve pre nego što je došlo do pucnjave

  • 6

Policija intenzivno traga za napadačem koji je vatrenim oružjem usmrtio Nikolu Jovića (23), u sredu u leskovačkom naselju Dubočica. Prema nezvaničnim informacijama, Nikola je ubicu najverovatnije poznavao, a postoji mogućnost i da je sa njim razgovarao pre nego što se začula pucnjava. Navodno je pronađen bez gornjeg dela odeće, pa bi to moglo da ukaže i na eventualni fizički sukob ubice i žrtve pre nego što je počelo da "radi" oružje.

Detalji ubistva mladog kik-boksera iz Leskovca: Otac ga video pre ubistva, čestitao mu rođendan i dao 2.000 dinara

Zasada je poznato da je Nikoli kobnog dana bio rođendan i da se vraćao iz grada. Napadač ga je, po svemu sudeći, čekao ispred zgrade u kojoj je živeo. Pogođen je sa više hitaca iz vatrenog oružja, ali nema drugih zvaničnih detalja zločina. Još se čeka obdukcioni nalaz, a u Višem javnom tužilaštvu ističu da su sve informacije koje su do sada dobili od policije na bazi usmenog obaveštenja, pišu Novosti.

Foto: Facebook/Jadranka Jovic

U Leskovcu ne prestaje da se spekuliše o motivima i okolnostima pod kojima je Nikola izgubio život. Prema tim informacijama, napadač, za kojim se traga, na Nikolu je pucao sa najmanje četiri, a najviše sedam metaka. Posle prvog hica koji ga je ranio, nesrećni mladić je počeo da beži i da zove pomoć, ali ga je napadač sustigao i bez milosti ubio.

DRUŽELJUBIV I BAHAT?

Brojne kontradiktornosti pratile su i život Nikole Jovića. Dok ga jedni opisuju kao veselog i druželjubivog mladića, drugi kažu da se zbog svoje bahatosti mnogima zamerio. Nezvanične informacije govore da je imao policijski dosije zbog nasilničkog ponašanja i ugrožavanja sigurnosti. O tome govore i njegovi poznanici i komšije. Međutim, neki među njima ističu da je u poslednje vreme navodno "pokušavao da vodi miran život i da se skloni iz lošeg društva u koje je zapao".

Foto: Facebook/Nikola Jović

- Trenirao je borilačke veštine i osvajao medalje i pehare. Tome se najviše radovao. Kao i svi mladi voleo je izlaske i provod. Radovao se i proslavi rođendana zakazanoj u jednoj od leskovačkih kafana, ali je nije dočekao - kazao je jedan od Nikolinih prijatelja.

KOMŠIJE SE ŽALILE NA BUKU

Zbog provoda i glasne muzike policija je više puta dolazila na vrata Nikolinog stana u kojem je povremeno ostajao sam, jer mu je otac, inače pripadnik Žandarmerije, često odlazio na teren. Poslednji put to se dogodilo pre mesec dana kada se više komšija žalilo da društvo u Nikolinom stanu pravu buku od koje ne može da se spava.

HAPŠEN ZBOG NARKOTIKA

Nikola Jović je pre nešto manje od godinu dana hapšen jer je policija u automobilu u kojem je bio sa drugom pronašla narkotike. Imao je i sukob sa pripadnicima privatnog obezbeđenja ispred diskoteke u centru grada, a o njemu su mediji pisali i kada je na proslavi mature, navodno bez ikakvog povoda, dobio batine.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srdjan

    23. februar 2018 | 18:12

    U ranoj mladosti svako malo prebijem nekog, dve tri godine je to trajalo, kafane, zene provod, s kim se pokacim ja ga na ferku sredim. E sad, to je tako trajalo dok bije naisao jedan ljubomoran sto sam sa njegovom bivsom i bejzbol palicom s'ledja tri puta u glavu dok me nije oborio. Fraktura lobanje visestruka, jedva ziv ostao. Sto bi Lane rekao "ne znam zasto sam vam ovo ispricao"

  • mara

    23. februar 2018 | 21:44

    Kad je uspio za ovoliko malo godina da bude sve ovo. Kako je tuzno da se jedan mladi zivot ugasi a nije ni poceo stvarno zivjeti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA