≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Vapaj Marijaninog brata koja je nestala u Dunavu, njeno telo još nije pronađeno: "Ovo su najteži trenuci"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kako je rekao za Telegraf.rs, protiv Marijaninog supruga Z.G. sada se vodi istraga za teško ubistvo

  • 1
Marijana Grahovac Foto: Facebook

Poslednjih sedam dana traga se za telom M. G. (40), koje se pod potpuno nerasvetljenim okolnostima našlo u Dunavu sa Mosta slobode. Ronioci njeno telo još uvek nisu našli, a pod sumnjom da je gurnuo svoju suprugu, majku njihove desetogodišnje devojčice, uhapšen je Z. G. (45) i prvobitno mu je određen pritvor od 30 dana. Kako nam je njen brat rekao, Zoran se sad tereti za teško ubistvo.

- Došlo je do nekih pomaka u istrazi i zbog toga se protiv Zorana vodi postupak za teško ubistvo. Nama, nažalost, još nije rečeno do kakvih se novih saznanja došlo u istrazi, a voleli bismo da to znamo - kaže nam Marijanin brat.

Potragu, koja traje od trenutka nestanka M.G., znatno usporavaju vremenski uslovi.

Posle bračne svađe i tuče, zaustavili su se na mostu i M.G. je nestala u Dunavu: Potraga za telom i dalje traje, ko je kriv za njenu smrt?

- Spasioci su morali da obustave potragu zbog snega, ali su nam rekli da će biti nastavljena čim se ukaže prilika. Ovo su najteži trenuci za nas, naročito zato što još ne znamo ni šta se dogodilo - očajan je brat nestale žene.

Foto: Wikipedia/Aktron

Podsećamo, u noći između četvrtka i petka, na sredini Mosta slobode, zaustavio se crni automobil sa bračnim parom, prosvetnim radnicima. Kamere na mostu nisu ništa zabeležile, ali su u automobilu pronađeni tragovi krvi. Sumnja se da je nesreći prethodila svađa među supružnicima.

- Z.G. je priznao u policiji da je te noći fizički napao suprugu, da ju je tukao jer je sumnjao da ga vara, zbog čega je ona pretila da će ga ostaviti, i da zato postoje tragovi krvi. Negirao je da ju je bacio u reku i ponovio da je sama skočila - kaže izvor blizak istrazi.

Zoran, inače, radi kao profesor u Srednjoj mašinskoj školi, a njegova supruga M.G. je bila nastavnik likovnog u osnovnoj školi u Futogu.

Daljinac

(J. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljubek

    28. februar 2018 | 17:08

    Pa ako kamere nisu nista zabelezile,mozda zena nije ni "skocila" tu gde on pokazuje,naterati ga da prizna gde ju je izbacio i naterati ga u Dunav da je trazi kako bilo!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA