Četiri muškarca upala u kuću muškarca (52), pa ga tukli dok nije izdahnuo. Trojicu su našli, jedan je još u bekstvu

U opštini Nova Crnja koja se nalazi u blizini rumunske granice, ne pamte zločin kao ovaj

  • 10

Četiri muškarca iz okoline Novog Kneževca i Ade koji su na smrt pretukli pedesetdvogodišnjeg muškarca iz okoline Nove Crnje, uhpšeni su zbog krivičnog dela teško ubistvo, saznaje Telegraf.rs.

HAOS U NOVOJ CRNJI: Pretio komšiji, pa ga sa tri mladića prebio!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu uhapsili su Z. F. (1987) i S. P. (1965) iz okoline Novog Kneževca i G. Ć. (1991) iz Ade, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo, dok se za dvadesetosmogišnjim S.P. iz okoline Novog Kneževca još uvek traga.

Kako saznaje Telegraf.rs oni su 12. februara ove godine došli do kuće pedesetdvogodišnjeg muškarca u okolini Nove Crnje i zadali mu više udaraca u glavu.

Izvor blizak istrazi navodi da su nesretnog čoveka tukli po telu, licu i da su pri tom koristili i predmete. Muškarac je od zadobijenih povreda preminuo a počinioci su pobegli.

U opštini Nova Crnja koja se nalazi u blizini rumunske granice, ne pamte zločin kao ovaj.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni su, uz krivičnu prijavu, privedeni tužiocu. Sudija za prethodni postupak odredio im je pritvor do 30 dana.

Daljinac

(D.I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    28. februar 2018 | 17:25

    Menjaj zakone da na svome mozes ubiti svakog napadaca kao u "demokratskoj"americi!

  • Crni

    28. februar 2018 | 18:22

    Veoma hrabro cetvorica na starca. Bravo majstori za elektricnu stolicu ste ili bar dozivotni zatvor. Junacki nema sta, sto kod mene niste dosli? Slucaj bi vrlo brzo bio resen

  • Klimt-Bec

    28. februar 2018 | 19:39

    Bez odlucnog i ne korumpiranog Pravnog Sistema, nema ni Pravne Drzave! Kada Pravni sistem funkcionise, funkcionise i Drzava.. Kada znate da vas za izvrseno krivicno delo ocekuje stroga kazna, i da ne postoji sansa da je izbegnete, razmislicete pre izvrsenja! Nama treba stroziji zakon koji ce stititi Sudstvo i Policiju, a svaki pokusaj ugrozavanja njihovog integriteta napad je na Drzavu... Sto mora biti naj strozije sankcionisan, zagarantovanom kaznom bez olaksavajucih okolnosti. U ovom slucaju krivicnog dela ubistva, nema odugovlacenja 40 godina bez prava ranijeg otpusta! Pa svakom sledecem nece pasti na pamet, kada zna sta ga ocekuje...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA