Poslednja informacija iz Urgentnog centra: Saša je vanbračnu suprugu Marinu upucao u Zemunu, sada su oboje u kritičnom stanju!

I Marina i Saša se nalaze na Odeljenju intezivne nege

  • 3

Marina M. (29) koju je sinoć u cvećari u Zemunu, u Karađorđevoj ulici, iz vatrenog oružja ranio vanbračni suprug Saša S. (41), takođe se, kao i on nalazi u kritičnom stanju, saznaje Telegraf.rs u Urgentnom centru.

(FOTO SA LICA MESTA) Detalji krvavog dodađaja u Zemunu: Muž cvećarku i ranije zlostavljao, imao i zabranu prilaska (VIDEO)

Nakon sinoćne pucnjave, a pošto su i Marina i njen partner prebačeni u Urgentni centar, pronela se informacija da se on bori za život, a da je ona van životne opasnoti.

Naši sagovornici iz Urgentnog, međutim, kažu da su oboje u kritičnom stanju.

Foto: Telegraf

Oboje se nalaze na Odeljenju intezivne nege - kažu za Telegraf.rs u Urgentnom centru.

Saša S. je, da podsetimo, u sredu oko 18 časova ušao u cvećaru u Zemunu i pucao u Marinu M. koja je tu radila. Nakon toga, on je pokušao da se ubije pucajući sedbi u glavu.

Šanse da on preživi su male, kako saznaje Telegraf.

Koordinator Sigurne ženske kuće Vesna Stanojević kaže za Telegraf.rs da je od početka godine do sada duplo viže žena žrtava nasilja u odnosu na isti period prošle godine.

Foto: Telegraf

Do sada imamo evidentirano deset žrtava, a policija računa devet jer oni ne računaju onu ženu u Novom Sadu koju je navodno suprug bacio u Dunav dok ne nađu leš. Prošle godine u istom periodu bilo je pet žena žrtava nasilja -  kaže Stanojević.

Daljinac

(Lj. R. / lj. racic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • samo polako

    1. mart 2018 | 14:33

    Narode, ništa se ne uzbuđujte, to na naplatu dolaze devedesete. Znate one stihove od Bore Čorbe: "Kažnjava nas onaj odozgore, zato nam je sve gor i gore". Zaslužili smo, žao mi žrtava nedužnih, što plaćaju tuđe grehe, ali to je tako, ko sije vetar, žanje buru.

  • lele

    1. mart 2018 | 14:30

    ima da se svi pobijemo do kraja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA