Detalji tragedije na Petlovom brdu: Muškarac koji je stradao u požaru nije imao struje u stanu

Komšije kažu da je Esce F. živeo sam i od male socijalne pomoći

  • 10

Esce F. (70) poginuo je u požaru koji je izbio u zgradi na trećem spratu u Ulici 11. krajiške divizje na Petlovom brdu. Prema prvim informacijama, nesrećni starac nije imao struje, pa se sumnja da je požar izazvala sveća koju je ostavio upaljenu.

Izgoreo stan na Petlovom brdu: Stradao muškarac na trećem spratu

Komšije kažu da je Esce F. živeo sam i od male socijalne pomoći.

- Jad i beda. Živeo je na trećem spratu, nije imao novca ni struju da plati, te mu je ona isključena. Ne znam kako se grejao, ali je verovatno za svetlo koristio sveću - rekao je jedan od komšija nastradalog čoveka.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran Veteran

    7. mart 2018 | 00:49

    Tuga,cemer, i jad, šta drugo reći..

  • Nedim

    7. mart 2018 | 06:16

    Kada sam ja svojevremeno kao student hteo da za stariju gazdaricu tražim socijalnu pomoć od centra za socijalni rad rečeno mi je:Ima pravo na 1000 dinara godišnje?????.Ko su onda korisnici te subvencionisane struje ako starac od 71 godinu nema pravo na to?U zamenu za stan starca su trebali smestiti u Dom,barem ima tri obroka i medicinsku negu i ne oseća se odbačeno.

  • Тодорић

    7. mart 2018 | 05:27

    По мени је страшно,најстрашније бити толико бедан да немаш струју,да немаш да једеш,шта да обучеш и обујеш,а да ти социјално не обезбеђује елементарне услове за живот у 70 година,а посебно свест грађана,комшија...није туга,ово је наша срамота.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA