≫ 

Užas u Beogradu: Tukao nevenčanu suprugu i primoravao na seks pa joj pretio da će objaviti snimak!

Ana je od partnera dobijala i pretnje smrću

  • 12

Tihomir M. (45) iz Beograda priveden je utorak zbog sumnje da je pretukao svoju nevenčanu suprugu Anu E. (47). Muškarac je žrtvu, takođe, primoravao na seksualne odnose sa njegovim prijateljem, koji je snimio i pretio da će objaviti na društvenim mrežama.

Devojčicu (15) iz Petrovca na Mlavi primoravali na seks: Dvojica mladića dovodili drugove i organizovali orgije. Sve zbog njenog videa s bivšim

Nasilnik je poslednji put nasrnuo na Anu 6. februara u njihovoj kući koja se nalazi u Malom Mokrom Lugu.

- Ana je pozvala Hitnu pomoć i policiju i ispričala im da sa Tihomirom nevenčano živi od avgusta prošle godine. Navela je da to nije prvi put da ju je tukao, ali da se ranije nije odlučivala da ga prijavi policiji jer joj je pretio smrću - kaže sagovornik.

Pretnja smrću nije jedina koju je Ana čula od Tihomira.

Foto: Pixabay

- Tihomir je snimkom seksa koji je Ana imala sa jednim njegovim poznanikom, ucenjivao Anu, preteći joj da će da ga objavi na društvenim mrežama ako bude htela da prekine vezu sa njim. Kad ju je poslednji put pretukao, Ana je konačno skupila hrabrosti i prijavila ga - ispričao je izvor.

Nakon saslušanja Tihomiru je izrečena hitna mera udaljenja od Ane, a tužilaštvo će odlučiti o daljoj istrazi protiv nasilnika.

VIDEO: Stop nasilju nad ženama

Daljinac

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Covek

    8. mart 2018 | 10:41

    Жене не смеју да се плаше насилника! Они се хране њиховим страхом.Зато,жене,пазите кога бирате за сапутника!Нека вам жеља за љубављу не буде испред разума,због чега му толеришете и оно што не бисте смеле.

  • VESNA

    8. mart 2018 | 09:54

    Ta mera ne znaci nista.

  • Natalia

    8. mart 2018 | 09:34

    Zar je to koklon za 8 mart!!!!!!!STOP NASILJE NAD ZENAMA!!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA