≫ 

Aleksandra izrešetala supruga jer joj je pretukao rođaka na svadbi? Detalji sukoba u Obrenovcu

Stravičan napad se dogodio u noći između subote i nedelje, a nezvanično sukobu je prethodila svađa u toku dana i to na svadbi na kojoj su oboje bili

  • 19

Aleksandra R. (38) je uhapšena je u nedelju zbog sumnje da je sa pet metaka iz pištolja teško ranila svog nevenčanog muža Aleksandra J. (43), posle burne svađe u porodičnoj kući u Obrenovcu.

Aleksandra se posvađala sa mužem, pa ispalila više metaka u njega: Porodična prepirka u Obrenovcu završila se rešetanjem

Stravičan napad se dogodio u noći između subote i nedelje, a nezvanično sukobu je prethodila svađa u toku dana i to na svadbi na kojoj su oboje bili.

- Oboje su bili pod dejstvom alkohola i posvađali su se na svadbi, nakon što je Aleksandar pretukao ženinog rođaka. Ona mu to nije mogla da oprosti, pa je počela da ga vređa i psuje pred svatovima. raspravu su nastavili kada su došli kući, nakon čega je Aleksandra zapucala na muža - piše Informer.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Aleksandra je pogodilo pet metaka, u stomak, grudi i nogu, a njegova nevenčana supruga je ubrzo uhapšena. Na mesto nesreće stigla je policija, Hitna pomoć, a povređeni muškarac je prevezen u Urgentni centar.

Aleksandar je operisan, ali je i dalje životno ugrožen.

- Nalazi se u teškom stanju, u veštačkoj komi. U stomaku mu se nalaze tri metka, koja mu nisu izvađena - rekli su iz Urgentnog centra.

Aleksandra je u policiji izjavila da ju je Aleksandar maltretirao i da je bila žrtva nasilja. Dok je Aleksandrov rođak rekao da je ona vrlo ljubomorna i da od nje "nije smeo da mrdne".

Daljinac

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lucy

    13. mart 2018 | 10:07

    Ne opravdavam sta je gospodja uradila, ali smatram da je dovelo do toga to sto zakon ne stiti zene od nasilja pa su primorene da se same brane na ovaj il onaj nacin.

  • Velizar

    13. mart 2018 | 09:42

    Dokle više?! Nasilje nad muškarcima raste iz dana u dan! Gde su organizacije za zaštitu prava muskaraca! Zasto se ćuti o ovom ogromnom problemu?!

  • stevaaan

    13. mart 2018 | 10:58

    Čitajuci komentare zaključujem da su muško ženski i porodični odnosi u Srbiji opasno poremeceni. Ovolika količina netrpeljivosti u komentarima jasno ukazuje na to. Nadam se da ipak samo ostrašceni komentarisu i da nisu u vecini. Ovo su ipak samo posledice, a uzroci su mnogobrojni. Gotovo sam siguran, a to i slučajevi pokazuju, da je glavni krivac za nasilje, plitka pamet i alkohol, odnosno prvo alkohol. Možete stavljati minusa koliko hocete, ali to je to. U normalnoj porodici, kakva god bila prepreka, trezveno se razmišlja i problem rešava zajednički u suprotnom imamo ovakve vesti. Pamentom dosta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA