≫ 

Sveštenik Milan koji je uhapšen zbog droge dobio je nanogicu: Zbog jedne okolnosti izbegao je zatvor

Mnogi meštani ne veruju u Jordovićevu umešanost

  • 31

Sveštenik Milan Jordović (41) koji je uhapšen 27. februara u Mrčajevcima sa tovarom od 27 kilograma droge, dobio je nanogicu u zamenu za informacije kako nezvanično saznaje Telegraf.rs.

Šokantni detalji hapšenja sveštenika i "popadije" u Mrčajevcima: Veroučitelj nosio žensku garderobu. "Zbog oblačenja smo ga zvali Majkl Džekson"

Policija je drogu pronašla prilikom kontrole putničkog vozila marke "pasat" užičkih registarskih oznaka, u prepravljenom bunkeru u vozilu u kome se nalazilo 52 paketa.

Pošto je uhapšen, saslušan je, a tada mu je ponuđeno da oda sve informacije koje zna, te da će umesto zatvorske kazne dobiti nanogicu, odnosno elektronsko praćenje od godinu dana. Sveštenik je pristao na to, i ispričao policiji sve što zna.

Sveštenik Milan Jordović živi sa porodicom u selu Radovci gde je i rođen. Otac je jednog dečaka, a ima i zasad malina.

Foto-ilustracija: pixabay.com

Jedan od Jordovićevih parohijana povezao je hapšenje sveštenika sa pričom koju je čuo, a to je ispričao medijima 1. marta ove godine, samo dva dana nakon hapšenja.

- Kazao mi je da često putuje u Albaniju i da obilazi tamošnje pravoslavne manastire, da je fasciniran tim svetinjama i da u njima pronalazi duhovni mir - ispričao je tada jedan stanovnik Požege.

Mnogi meštani ne veruju u Jordovićevu umešanost i misle da je u pitanju podmetačina jer je 2011. sa službom u prilikama kod Ivanjice bio počasni član crkvenog suda Eparhije žičke koji je jednog meštanina iz Loznice kod Čačka isključio iz crkve.

Foto: MUP

Izopšten je iz SPC jer je na svom imanju, po stavu suda, primio odbegle monahe Eparhije raško-prizrenske i oformio monašku zajednicu bez blagoslova episkopa žičkog i odlazio na bogosluženja kod ražalovanog episkopa Artemija.

VIDEO: U Barajevu je otkrivena laboratorija za uzgajanje kanabisa

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA