Đaci iz Čačka pronašli drogu u školskom dvorištu: Uzeli su pakete i doneli ih profesoru, policija u problemu zbog otisaka

Učenici su slučaj prijavili profesorima koji su obavestili policiju

  • 2

Učenici sedmog razreda OŠ "Vuk Karadžić" u Čačku, u dvorištu Srednje tehničke škole pronašli su danas popodne 3 kilograma skanka i 50 grama spida. Učenici su slučaj prijavili profesorima koji su obavestili policiju.

Otac ubice iz Rakovice se javio uživo, spomenuo monstrume u emisiji i počeo čudno da pravda sina dok se nije prekinula veza (VIDEO)

Učenici su pred početak časa kazali nastavniku da su u dvorištu Tehničke škole, tačnije iza objekta Regionalnog centra za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju, primetili više čudnih paketa, koji su delimično razbacani.

Delovalo im je, ispričali su oni, da se radi o paketima sličnim onim u filmovima, dobro uvijenim u najlon i oblepljenim trakama. Smatrajući da se radi o dečjoj šali, nastavnik im prvo nije poverovao, a potom im je kazao da pakete donesu u školu, što su oni i učinili.

Ilustracija Foto: MUP

Kada je nastavnik video da se zaista radi o narkoticima, odmah je pozvao policiju, koja je došla u školu. Inspektori su otišli na mesto gde su paketi pronađeni, i istraga sada treba da utvrdi otkuda tolika količina droge u krugu škole.

Navodno, problem je što su đaci dodirivali pakete. Time je policiji posao znatno otežan zbog velikog broja otisaka prstiju na paketima.

Daljinac

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • prosvetar

    15. mart 2018 | 07:00

    Tog bolesnika treba dozivotno iskljuciti iz prosvete - da je u paketima bio otrov ili eksploziv, od sirote dece ne bi ostali ni otisci! Umesto da sam obezbedi mesto na kojem su se paketi nalazili, hrabro je poslao maloletnu decu da se izlazu riziku. Posle se cudimo sto popovi i nastavnici diluju drogu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA