≫ 

Blažo Đurović koji je izrešetan na Dušanovcu bio povezan sa kavačkim klanom i Saletom Mutavim?

- Prijatelj, brat uvek za nas! Sećanja i uspomene ne blede. Tvoj osmeh se ne zaboravlja - samo su neke od oproštajnih poruka

  • 7

Blažo Đurović (39), koji je 10. marta likvidiran ispred svoje kuće na Dušanovcu, navodno je bio povezan sa kavačkim klanom, zbog čega policija proverava da li je on još jedna u nizu žrtava u ratu crnogorskih narko-klanova, pišu crnogorski mediji.

U mafijaškoj sačekuši na Dušanovcu izrešetan brat Vlade Japanca: Maskirani napadač iz džipa ispalio 15 metaka kroz šoferšajbnu (FOTO)

Prema rečima izvora podgoričke policije, ubijeni Đurović je rodom iz Crne Gore, i to iz Bara, ali se njegova porodica pre više godina preselila u Beograd.

- Postoje izvesne indicije da je Blažo Đurović bio blizak sa beogradskim ogrankom kavačkog klana, čiji su članovi u sukobu sa drugom crnogorskim klanom, škaljarskim. Sumnja se da je on bio zadužen za iznude i uterivanje dugova za "kavčane" - pišu crnogorski mediji.

Ubijeni Đurović je brat po majci Vladimira Jovanovića Japanca. Svojevremeno je, navodno, bio povezan sa Aleksandrom Stankovićem zvanim Sale Mutavi, koji je ubijen oktobra 2016. godine u Beogradu, a neko vreme pre ubistva se, navodno, bavio prodajom fudbalera.

Aleksandar Stanković - Sale Mutavi/Printskrin: Youtube/DanasConferences

Posle njegove likvidacije u štampi je osvanulo više od 20 čitulja. Njegova porodica obavestila je rodbinu i prijatelje da će se sahrana obaviti danas na groblju Lešće u Beogradu.

- Prijatelj, brat uvek za nas! Sećanja i uspomene ne blede. Tvoj osmeh se ne zaboravlja. Živiš i živećeš večno, jer mi tako hoćemo. Bog uvek bira samo najbolje. Boli praznina koja nikada neće biti popunjena. Počivaj u miru - samo su neke od oproštajnih poruka koje su prijatelji posvetili Đuroviću.

Podsetimo, nepoznati napadač ispalio je u subotu uveče 15 metaka iz automatske puške u Blaža Đurovića dok je bio za volanom svog BMW-a.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • stvarno?

    15. mart 2018 | 06:06

    bash shteta za ovakve ljude. svi chlanovi biblioteke i kulrurno umetnichkih drushtva.

  • Marko

    15. mart 2018 | 09:44

    Jok ja mislio povezan sa radnikom Gradskog zelenila!

  • Rife

    15. mart 2018 | 01:32

    Domaćini ljudi. Svi biznismeni, menadžeri. Pouzdani u poslovanju. Naravno, od ranije poznati policiji !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA