≫ 

Pao inspektor Ministarstva zdravlja: "Valjao" kanabisovo ulje, po pakovanju uzimao 400 evra

Policija sumnja da se Mladen duži niz godina bavio priodajom kanabisa. Zanimljivo je što je zaposlen u Ministarstvu zdravlja u Odeljenju za opojne droge

  • 31

Inspektor Ministarstva zdravlja za opojne droge, Mladen N. uhapšen je zbog sumnje da je prodavao ulje kanabisa po ceni 400 evra po pakovanju. Nezvanično, uhapšen je u SIV-u na radnom mestu.

Medicinska marihuana nije opasna po zdravlje i ne treba je zabranjivati ljudima - odlučila Svetska zdravstvena organizacija

Policija je kod njega pronašla i zaplenila ulje spremno za prodaju, navodno je pakovanje od 10 mililitara prodavao za 400 evra.

- Inspektori policije su posle dobijenih podataka da se zdravstveni inspektor bavi prodajom ulja kanabisa, počeli da rade na njegovom hapšenju. Jedan od inspektora glumio je kupca i nakon pregovora sa Mladenom došao je u pratnji drugog inspektora došao do mladena da "kupi" ulje. On mu je predao novac, Mladen ga je pozvao napolje da mu da robu, nakon što mu je dao ulje odmah je uhapšen.

Nezvanično, policija sumnja da se Mladen duži niz godina bavio priodajom kanabisa. Zanimljivo je što je zaposlen u Ministarstvu zdravlja u Odeljenju za opojne droge.

- Osumnjičeni Mladen n. bavio se proverom lekova. utvrđivao je da li u njima nekih psihoaktivnih supstanci i kako one utiču na ljude. On je učestvovao u kontroli velike farmaceutske kuće u vezi sa lekom "dijazepamom" - kaže izvor.

Osumnjičenom Mladenu N, inspektoru određeno je do 48 sati, nakon čega će biti sproveden u nadležno tužilaštvo.

Daljinac

(Telegraf.rs/Alo.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Antonio

    15. mart 2018 | 10:49

    Знао сам да ће одмах да почне навала коментара о "лековитом дејству" канабиса- овај човек се бавио НЕЗАКОНИТИМ послом, а своју "стручност/ хуманост" масно наплаћивао, доводећи људе у заблуду и злоупотребљавајући своју професију. Не доводите људе у заблуду: канабисово уље НЕ ЛЕЧИ, само помаже да се олакшају тегобе у неким стањима. Ништа сензационално као што покушавате да наметнете.

  • POD MAC⚔😁

    15. mart 2018 | 16:30

    To se nikad nece LEGALIZOVATI jer se tu okrece veliki novac. A ovom coveku treb adati orden. Za ovo jer je pomogao BOLSENOM nardu jer je kanabis je LEK a ne DROGA.Kako to neki misle..😥

  • obespravljeni

    15. mart 2018 | 11:34

    LJudi bez pameti,ne postoji zabrana lečenja ljudi,ulje je lek,nije droga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA