Izboden mladić (22) u Nišu: Stanari zgrade videli krvave tragove u hodniku, ali on policiji ne želi ništa da kaže!

Ovaj događaj policiji su prijavili stanari zgrade nakon što su čuli buku i primetili krvave tragove u hodniku, kako saznaje Telegraf

  • 4

Mladić M.Z. (22) povređen je danas oko deset sati pod još nerazjašnjenim okolnostima u stambenoj zgradi u Svetosavskoj ulici u Nišu. Ustanovljeno je da je mladić zadobio više ubodnih rana po nogama.

Sahranjen ubica programer iz Ruzveltove: Na groblju je bilo malo ljudi, majka plakala i ponavljala iste teške reči (FOTO SA LICA MESTA)

Kako saznajemo, ovaj događaj policiji su prijavili stanari zgrade nakon što su čuli buku i primetili krvave tragove u hodniku.

Momak za sada odbija da sarađuje sa nadležnim organima gonjenja tako da se okolnosti ovog događaja još utvrđuju – rekli su naši sagovornici iz istrage.

Prema prvim informacijama, M.Z. je zadobio lake telesne povrede. Policija je potvrdila događaj i saopštila da je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo, te da se intenzivno radi na rasvetljavanju ove situacije i pronalaženju počinioca.

Daljinac

(D.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kamy

    17. mart 2018 | 13:33

    Sve te zrtve koji odbijaju saradnju sa policijom treba stroo kaznjavati ! U dilu su sa izvrsiocima zlocina!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA