U Aleksinačkim rudnicima podmetnuta dva požara: Napadač dobro znao navike vlasnika vozila

Policija je obavila uviđaj, motivi paljevine se utvrđuju

  • 0

Dva automobila u vlasništvu I.L. (42) iz Aleksinačkih rudnika zapaljena su nedelju ujutro. Vozilo "ford fiesta" je pretrpeo totalnu štetu, dok je "opelu vektri" izgorela unutrašnjost.

Koji su to zimski prekršaji za koje većina vozača ne zna, a kazne idu i do 40.000 dinara?

Kako saznajemo, kola nisu bila parkirana jedno kraj drugog, što ukazuje da je napadač dobro znao navike i kretanje vlasnika.

- "Ford" je bio parkiran u ulici Nikola Tesla, gde žive majka i sestra I.L, dok se "opel vektra" nalazio ispod nadstrešnice u dvorištu gde on stanuje u ulici 7. jula. Sestra oštećenog je rano jutros najpre osetila miris paljevine, a zatim videla ugljenisanu olupinu. Pozvala je brata koji je krenuvši od kuće primetio da gori jedan od panjeva na kojima je stajao "opel" jer vozilo nije imalo točkove - kažu naši sagovornici iz istrage.

- S obzirom na to da vrata vozila nisu bila zaključana, pretpostavlja se da je počinilac to iskoristio da bi podmetnuo požar. Vatra je zahvatila vozačevo i zadnje sedište, ali se nije proširila, tako da je "opel" pretrpeo manju štetu u odnosu na "ford" - dodaju naši sagovornici.

Policija je obavila uviđaj, motivi paljevine se utvrđuju.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA