Užas kod Gornjeg Milanovca: Ubio psa ispred vlasnika, pa ga molio da ga ne prijavi policiji

pas je ubijen na svirep način, malim kalibrom, prostreljen u vrat

  • 16

Žitelji mesta na planini Ješevac kod Gornjeg Milanovca uznemireni su posle brutalnog ubistva domaćeg psa, koji je juče u kasnim popodnevnim satima ustreljen naočigled vlasnika koji je u blizini skupljao drva u šumi.Up

Za ubistvo komšijinog psa dobio uslovnu kaznu?!

Kako na svom fejsbuk profili navodi Zoran Glišović, pas je ubijen na svirep način, malim kalibrom, a prostreljen je u vratnom delu.

- Egzekutor je pokušao da pobegne službenim vozilom "Srbijašume", ali ga je u toj nameri sprečio vlasnik psa, koji je stigao da stane ispred kola. Egzekutor je molio vlasnika da ga ne prijavi policiji - naveo je Glišović.

Posle incidenta pas je prebačen u Gornji Milanovac i ukazana mu je pomoć, ali je danas oko 10 časova uginuo.

Nakon toga vlasnik Ivan Glišovic je prijavio policiji meštanina istog sela koji je usmrtio psa, koji je tokom šest godina postao još jedan član vlasnikove petočlane porodice.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nex

    19. mart 2018 | 20:12

    Pošto znam o kakvom mirnom i umiljatom psu je reč za koga su svi u selu znali moram reći ovima što pričaju kako pas treba biti vezan da je u pitanju šuma gde u blizini retko ima kuća a i pas je bio u blizini vlasnika. Drugo je pitanje šta radi neko malokalibarskom puškom u šumi

  • Тата

    19. mart 2018 | 15:34

    Јесте ужас убити недужну животињу,али,још већи је ужас што ми деца не смеју сама ићи у школу,због несавесних комшија,који своје агресивне кучиће пуштају на улицу. Пријављивали смо 10 пута и ником ништа,а,кад би ми пуко филм и кокнуо неко куче прозвали би ме да сам МОНСТРУМ,само зато што штитим децу и моју и туђу!?!?!?

  • Dzesika

    19. mart 2018 | 18:00

    Hoce li u ovoj drzavi poceti da se primenjje zakon, da se napokon kaznjavaju zlostavljaci zivotinja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA