≫ 

Sveštenik Stefan kadio vodicu drogiran, dok je njegova popadija izlazila noću po kafanama: Pop je već jednom proteran iz parohije zbog kazne

Meštani sela se mesecima žalili na njega, kadio vodicu ulevo umesto udesno

  • 37

Narko pop iz kruševačkog naselja Lazarica, Stefan Mitrović (26), a koji je uhapšen u utorak 20. marta zbog posedovanja narkotika koji su bili namenjeni prodaji, bio je drugi paroh u selu Velika Drenova kod Trstenika. Tu je prebačen po kazni iz parohije kruševačkog sela Zdravinje koju je predhodno držao.

Još jedan "narko-pop" uhvaćen sa drogom, pa se branio ćutanjem: Detalji poslednjeg slučaja koji je uzdrmao SPC i celokupnu javnost

DROGIRAN IŠAO DA SVETI VODICU

Meštani sela Velika Drenova kod Trstenika kažu da je Stefan Mitrović dolazio nadrogiran da sveti vodicu.

- Nije mogao ni molitvu da očita kako treba kad je dolazio drogiran. Kod mene je bio u januaru za Svetog Stefana i kadio je ulevo umesto udesno. Kad sam ga pitao da li mu je dobro, samo je nešto promumlao. Žalio sam se protojereju Miroslavu Mihajloviću i bez pardona mu rekao "Nemoj više da mi šalješ ovu budalu"! - ogorčeno kaže jedan od meštana, piše Alo.

- Ženi je dopustio da izlazi noću i banči po kafanama - dodaje meštanin.

Sveštenik Stefan ima suprugu i dvoje dece, živi u stanu u Kruševcu, a školovanje je završio u Nišu. Bio je zadužen za hram Svete Trojice u Stragarima pored Velike Drenove, kao i za duhovni život meštana obližnjeg Selišta.

Foto-ilustracija: Profimedia

U kući Mitrovića je kasnije prilikom provere stana pronađena i vagice za merenje narkotika.

Jerej Mitrović je u pritvoru, a policija istražuje da li ovaj slučaj ima veze sa hapšenjem požeškog sveštenika Milana Jordovića (41) i bivšeg veroučitelja Zorana Marinkovića (43), koji su uhapšeni sa 27 kilograma skanka u Mrčajevcima kod Čačka.

Jerej Stefan uhapšen je u Vrnjačkoj Banji kad je prilikom rutinske kontrole vozila "opel astra" policija iz Kraljeva pronašla i zaplenila 52 grama kanabisa i oko 55 grama amfetamina.

Droga je pronađena ispod suvozačevog sedišta spakovana u kesice i očigledno namenjena prodaji. Sumnja se da je na benzinskoj pumpi trebalo da bude izvršena predaja robe.

VIDEO: Majka i ćerka iz Požege uhapšene zbog laboratorije skanka

VIDEO: Sveštenik peva pod šatorom:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • renata

    22. mart 2018 | 09:02

    Ne razumem da crkva po kazni popove salje u selo. Verovatno su za njih seljaci niza klasa. Zar ne treba ih ako ne rade kako treba ukoriti ili rasciniti a ne zataskavati premestajem. Ne shvatam kako narod jos uvek veruje crkvi. Crkva je sama odgovorna za ponasanje svestenstva.

  • Mordehaj

    22. mart 2018 | 09:51

    Šta oni uče u tim svojim školama? Što prije država da im prestane uplaćivati doprinose i poreze za penziju.

  • Sanda

    22. mart 2018 | 08:58

    Goospode PODILUUUJ

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA