Pretukao frizera Cecine kćerke, a pre toga optužen za ubistvo navijača Partizana: Uhapšen Milan Krasić, za kog je sud 3 puta menjao presudu

Apelacioni sud u Beogradu je 29. septembra 2017. godine doneo rešenje kojim je ukinuo drugostepenu presudu kojom je Krasić bio osuđen na 15 godina robije

  • 8

Milan Krasić (29) uhapšen je u velikoj akciji policije zbog sumnje da je 28. februara pretukao poznatog beogradskog frizera Stevana Radivojevića. Tada su u njegov salon upala petorica muškaraca i napala ga. Stevan, koji je inače najbolji drug Anastasije Ražnatović, rekao je tada za Telegraf da je u velikom šoku, kao i da je ovo već drugi napad na njega.

Kako Telegraf.rs saznaje, Krasić je pripadnik navijačke podgrupe "Alkatraz", koji čeka na ponovljeno suđenje za ubistvo navijača "Partizana" Ivana Perovića (20).

Ukinuta presuda članu Alkatraza za ubistvo navijača Partizana Ivana Perovića: Sud tvrdi da nije bilo dovoljno uverljivih dokaza

Perović je ubijen 22. oktobra 2011. godine u pucnjavi na uglu Bulevara Zorana Đinđića i Ulice narodnih heroja u Novom Beogradu, a njegovog vršnjaka Đorđa S. metak je pogodio u potkolenicu i teško ga ranio kada je na njih pucano iz automobila BMW u pokretu.

Očevici događaja tvrde da su se dvojica mladića najpre raspravljala sa napadačima na ulici, koji su zatim pucali, a nakon obračuna seli u automobil i pobegli.

Ubijeni Ivan Perović Foto: Telegraf

Apelacioni sud je, odlučujući u trećem stepenu 29. septembra 2017. godine, doneo rešenje kojim je ukinuo drugostepenu presudu i poništio presudu kojom je Krasić bio osuđen na 15 godina robije, pa će se pripadniku "Alkatraza" ponovo suditi.

Treba napomenuti, ipak, da je isti Apelacioni sud u Beogradu samo šest meseci ranije preinačio presudu kojom je Krasić bio oslobođen optužbi i osudio ga na 15 godina zatvora zbog ubistva Perovića.

Krasić, koji je odmah nakon ubistva dobio "titulu" prvoosumnjičenog, uhapšen je u julu 2012. godine u Belgiji. On je, prema pisanju belgijskih medija, uhapšen na plantaži konoplje i marihuane, a prethodno se navodno krio na Kosovu i Zlatiboru.

Policija pretpostavlja da je imao skrovište i u Holandiji, te da je skoro sve vreme bio zajedno sa navodnim saučesnikom Markom Isakovićem.

Krasić je jedno vreme bio i u vezi sa bivšom učesnicom "Farme", Tamarom Đurić.

Printskrin: Instagram/tamarastar89

Daljinac

(J. S)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    23. mart 2018 | 20:48

    Pobegao posle ubistva, krio se i nase pravosudje ga oslobodilo. Da ubije jos nekoliko neduznih, uzas jedan. Samo dokle vise? Postadosmo najnebezbednija zemlja,konstantno se oslobadjaju ubice koje nastavljaju da se izivljavaju nad narodom.

  • Zoran Veteran

    23. mart 2018 | 21:03

    Dok ne naleti nekom na cevku, posle će da bude poznat policiji.

  • Nesa

    23. mart 2018 | 20:36

    Nase sudove treba zatvoriti, i smesno i zalosno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA