Detalji užasnog napada: "Ja sam je ubio! Borko!" Žrtva mu je čuvala bolesnu majku, a on je upucao jer je odbila njegovo udvaranje

Do svađe je, navodno, došlo zbog neuzvraćene ljubavi, jer je Borko Milić, kako pričaju komšije, odavno pokušavao da nagovori Anu Hardi da budu u vezi, što ona nije htela

  • 4

Borko Milić (60) uhapšen je u utorak pošto je puškom upucao Anu Hardi (50) u Gardinovcima kod Novog Sada, a onda pored krvave žrtve ostavio poruku: "Ja sam je ubio! Borko".

Naš sin je ubijen, ubica je ovde među okupljenima i posmatra šta se dešava: Krici roditelja momka iz Banjaluke (FOTO)

Milić je svoj krvavi pir započeo iz osvete jer je njegova žrtva, koja mu je inače čuvala bolesnu majku, odbila njegovo udvaranje. Sve se desilo u ponedeljak oko 22 sata kada je Borko, koji je inače iz Titela, došao kod Ane kući u selo Gardinovci nadomak Novog Sada, piše Blic.

Foto: pixabay.com

Do svađe je, navodno, došlo zbog neuzvraćene ljubavi, jer je Borko, kako pričaju komšije, odavno pokušavao da nagovori Anu da budu u vezi, što ona nije htela. Te večeri kod nje je došao naoružan. Kako je i zašto Borko pucao iz puške svojoj žrtvi u stomak, istražuje policija, a samo prisebnost je ovoj ranjenoj ženi spasla život.

ANA JE BILA U LOKVI KRVI

Zapomaganje ranjene žene čula je njena komšinica, koja je dotrčala u pomoć. Kako priča, spremala je decu za spavanje, kada je odjednom čula vapaj.

- Bila sam sama u kući s decom, a suprug je bio na poslu. Kada sam stavila decu na spavanje i sve se umirilo, u toj tišini sam odjednom čula Anu kako me doziva. Otrčala sam do nje i zatekla užasan prizor! Ana je bila u lokvi krvi! Bila je potpuna svesna i jaka. Smireno me je zamolila da pozovem pomoć i ispričala šta se desilo - priča za Anina komšinica koja je pronašla i papir sa porukom.

Foto: Telegraf

Naime, pored krvave Ane ležala je ceduljica na kojoj je, kako kaže komšinica, pisalo: "Ja sam je ubio! Borko". Kako priča naša sagovornica, koja je i dalje uznemirena, sve dok je čekala da policija stigne, obe žene drhtale su od straha hoće li se napadač vratiti. Ipak, ubrzo je stigla Hitna pomoć i patrola policije, pa su obe žene bile na bezbednom, a lekari su upucanoj ženi ukazali pomoć.

STRAHUJU OD ODMAZDE

Druga prijateljica upucane Ane, koja takođe želi da ostane anonimna zbog straha od Borkove odmazde, priča da je te noći bio haos u selu jer je Borko pijan pucao iz puške na ulici.

- Deca su se u to vreme vraćala sa folklora iz obližnje osnovne škole kada su se odjednom začuli pucnji. Deca su u strahu pobegla i sakrila se u jedno komšijsko dvorište. Međutim, kada su videli da je to Borko, sačekali su da prođe i polako se razišli - priča nam naša sagovornica.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Policija je Borka Milića ubrzo nakon pucnjave uhapsila i njemu je određeno policijsko zadržavanje u trajanju od 48 sati. Njega će danas saslušati istražni sudija koji treba da odluči da li će mu biti određen pritvor. Borko je osumnjičen za krivično delo pokušaj ubistva.

VAN ŽIVOTNE OPASNOSTI

Kako je izjavio portparol Kliničkog centra Vojvodine Siniša Knežević, Ana je primljena te noći u Urgentni centar sa teškim telesnim povredama unutrašnjih organa abdomena.

- Na sreću, povrede su brzo sanirane te je povređena van životne opasnosti, ali je zadržana u Urgentnom centru i nalazi se pod budnim okom lekara - objasnio nam je Knežević.

Anine komšije kažu da je ona živela sama u kući i da je Borka poznavala samo zato što mu je pomagala oko onemoćale majke.

- Ana je za simboličnu naknadu pomagala starijim ljudima u selu, a između ostalih, pazila je i Borkovu majku i pomagala joj kad je trebalo da se okupa, da se presvuče i slično. Tako je i upoznala Borka koji je u selu poznat kao čovek sklon piću - priča nam jedna Anina prijateljica, koja za nju ima samo reči hvale.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • %+%

    28. mart 2018 | 23:51

    Ti njega hlebom on tebe kamenom.

  • Boris

    28. mart 2018 | 23:08

    Baraba 40 godina

  • Ђоле

    29. mart 2018 | 08:28

    Не вреди, све се код изокренуло, племенити људи страдају ( а мало их је остало) а монструма све више, шта је ово, незнам

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA