≫ 

Zet Borisa Tadića pucao sebi u glavu: Velika tragedija u porodici bivšeg predsednika Srbije

Jedni kažu da se ubio zbog zdravstenih problema, dok drugi tvrde da mu posao nije išao dobro u poslednje vreme

  • 5

Miodrag R. (65), zet bivšeg predsednika Srbije, lidera SDS Borisa Tadića, izvršio je samoubistvo u centru Beograda. Miodragovo beživotno telo pronađeno je u ponedeljak oko 13 sati kod Kule Nebojša u parkiranom automobilu "fijat 500".

Kako Informer nezvanično saznaje, Miodrag je pucao sebi u slepoočnicu iz pištolja koji je bio u njegovom vlasništvu. Ekipa Hitne pomoći primila je poziv sa prijavom tragedije oko 13:20, ali su lekari mogli samo da konstatuju smrt. Policija je nakon uviđaja prenela telo na Institut za sudsku medicinu radi obdukcije.

Užas kod Kule Nebojša u Beogradu: Muškarac parkirao auto, pa pucao sebi u glavu

Miodrag R. je, tvrde upućeni, navodno u poslednje vreme imao zdravstvenih problema i moguće je da se na samoubistvo odlučio zbog bolesti. Na drugoj strani, oni koji su ga poznavali pominju da je imao i određenih poslovnih problema.

- Niko ne zna zašto se odlučio da sebi oduzme život. Njegova odluka šokirala je sve koji su ga poznavali, a porodici je jako teško pala - kaže za Informer izvor blizak porodici Tadić.

Miodrag R. bio je oženjen Vjerom, jedinom i starijom sestrom bivšeg predsednika Borisa Tadića. Vjera je psiholog po struci, i bivši je član Opštinskog veća centralne beogradske opštine Stari grad gde je bila zadužena za prosvetu i brigu o mladima.

Daljinac

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    4. april 2018 | 08:42

    Zbog cega se to desilo to je samo on znao. Ne treba licitirati o tome. Saucesce porodici.

  • Vernik

    4. april 2018 | 12:07

    Strasne stvari koje su zadesile ovu Srbiju! Svaki dan neki novi smrtni slučajevi. Ima nas ionako malo. SAUČEŠĆE PORODICI. Nesrećnom coveku laka zemlja i spokoj dusi.

  • laki

    4. april 2018 | 13:06

    supruga psiholog i nije primetila da muz ima suicidne namere

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA