≫ 

9 prijava, 1 uništen auto, 2 povređena člana porodice: Rođaci otete mlade i nesuđenog mladoženje se ponovo sukobili

U sredu su obe familije imale svoje porodične proslave uz konzumiranje alkohola, pa je do sukoba došlo kada su se sreli na ulici

  • 4

Dve zavađene porodice u selu Prćilovica kod Aleksinca, prvi put su došle u sukob zbog otete mlade početkom februara, nakon što je Dalibor S. (20), mladoženja iz jedne porodice, protiv njene volje svojoj kući doveo maloletnu, sedamnaestogodišnju nevestu. Sada je ponovo došlo do masovne tuče, sedam prekršajnih i dve krivične prijave, jednog oštećenog automobila i dve povređene osobe.

Brat otete neveste izašao iz kome: Dejan je junački štitio sestru, ali ga je napad sekirom zastavio. Život mu i dalje visi o koncu

Iako je maloletna mlada vraćena još tada svom domu, zavađene familije nisu zakopale "ratne sekire" jer su ostale loše uspomene i sećanje na nemili događaj.

U sredu su obe familije imale svoje porodične proslave uz konzumiranje alkohola, pa je do sukoba došlo kada su se sreli na ulici.

Foto: Pixabay

- Policiju je alarmirala Ceca S. koja je prijavila da su Dejan R. i Slobodan J. tukli Ramba S. Policija je izašla na teren i na licu mesta ustanovila da je došlo do sukoba Slobodana J., Dalibora J., Dejana R. i Miloša J. rođaka otete mlade sa jedne strane i Ramba S., Tomislava S., Toplice S., Nebojše S. i Rajne S. sa druge strane, koji su rođaci nesuđenog mladoženje. Toplica S. je otac mladoženje, a Dejan R., Slobodan J. i Dalibor J. su kao i on učestvovali i u prvoj tuči - kaže izvor Blica.

Žestoka tuča u sredu popodne, na sreću je prošla bez najtežih posledica: Miloš J. je, kako se sumnja, metalnom šipkom udario po glavi Nebojšu S. dok je Rajna S. lopatom udarila Miloša J. Rambo S. je zadobio povrede nakon što su ga pesnicama izudarali Slobodan J., Dalibor J. i Dejan R.

Foto-ilustracija: Milena Đorđević

Njih trojica su tokom tuče ušli u automobil "golf" kojim je upravljao Bojan P. iz Žitkovca, a Rambo S. i Tomislav S. su udarali po kolima da bi se osvetili. Miloša J. su članovi suparničke familije na kraju tukli dok nije pao na zemlju, a potom ga ostavili i otišli kući.

- Svi povređeni su otišli kućama. Protiv aktera tuče podneto je sedam prekršajnih prijava za narušavanje javnog reda i mira kao i dve krivične prijave za nanošenje lakih telesnih povreda - kaže sagovornik lista Blic.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CrniGruja

    13. april 2018 | 10:29

    Gdje ćeš na Ramba?

  • sasa

    13. april 2018 | 11:10

    jesu li oni koji su kidnapovali * mladu * u zatvoru.

  • Ateista senior

    13. april 2018 | 09:46

    Ratovi na sve strane sveta, niko ni sa kim više ne može, pa nek se ljudi tuku kada nemaju ništa pametnije da reše probleme.Izolacija za najagresivnije da se malo smire, da malo porazmisle šta su uradili a šta je trebalo i kako je trebalo, nekad nije lako i brzo naći pravo rešenje a njega sigurno ima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA