Tamara Đurić bila sa Lukom Radulovićem u trenutku ubistva: Starleta na saslušanju u policiji rekla šta se dogodilo (FOTO)

Đurićeva je sinoć prisustvovala privatnoj žurci u pivnici ispod Brankovog mosta na kojoj je Radulović ubijen, a na kojoj je radio kao obezbeđenje

  • 19

Tamara Đurić, poznata beogradska starleta, pozvana je danas na saslušanje u beogradsku policiju posle sinoćnjeg ubistva Luke Radulovića u Crnogorskoj ulici u centru Beograda.

"Za mene si jedna nestvarna i osoba bez kraja. Moj Lule, moje sve": Devojka ubijenog Radulovića se oprašta od njega na Instagramu (FOTO)

Đurićeva je sinoć prisustvovala privatnoj žurci u pivnici ispod Brankovog mosta na kojoj je Radulović ubijen, a na kojoj je radio kao obezbeđenje. Starleta je šoku posle sinoćne pucnjave, pošto je ubica u jednom trenutku prišao stolu i samo zapucao.

- Bila sam okrenuta leđima, tik uz njega kada se čuo pucanj. Svi su počeli uznezvereno da beže! Nije moglo da se vidi ko je pucao i šta se dešava. Sve nas koji smo bili tamo policija je pozvala na informativni razgovor. Pitali su nas da li smo išta videli, međutim u klubu je bilo toliko mračno da se apsolutno ništa nije videlo. Čuli smo samo pucanj i kad smo se okrenuli, nikoga nije bilo. Nisam znala odmah da je to Luka, tek kad sam sela u automobil i krenula kući, drugarica mi je rekla da je to Luka - Tamara Đurić.

Inače, ubijeni Radulović i Đurićeva bili su dobri prijatelji, što se može videti i iz mnoštva fotografija na njegovom Fejsbuk profilu. On je često radio kao obezbeđenje po prestoničkim klubovima, a starleta je poznata po burnom noćnom životu.

Podsetimo, ubijeni Luka Radulović javnosti je postao poznat pošto je bentlijem u septembru prošle godine presekao predsedničku kolonu vozila na Topčideru. Uhapšen je mesec dana kasnije u jednoj prestoničkoj kockarnici pod sumnjom da je trgovao narkoticima.

Radulović je u trenutku ubistva bio na slobodi, pošto je u martu sklopio sporazum o priznanju krivice za drogu sa Specijalnim tužilaštvom. Naime, Radulović se pre mesec dana nagodio sa Tužilaštvom za organizovani kriminal da za kaznu od tri godine zatvora prizna krivicu za dilovanje kokaina.

Njemu je nakon toga ukinut pritvor, pa je pušten da na slobodi čeka izvršenje zatvorske kazne. Prema sporazumu, koji je presudom potvrdio i Specijalni sud, Radulović je priznao da je 25. oktobra preprodao 116 grama kokanina, nakon čega je uhapšen, dok je u njegovom stanu pronađeno još 0,25 grama kokaina. Sporazum s Radulovićem potvrđen je 9. marta posle čega mu je ukinut pritvor.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    19. april 2018 | 05:57

    Koja slučajnost da se ova fina devojka druzi samo sa „opasnim momcima“

  • B

    19. april 2018 | 03:25

    Bitno da ima pare a? Nebitno odakle su nije moja stvar. Ocigledno se time vode ove devojke.

  • 038

    19. april 2018 | 00:29

    Nasla vreca zakrpu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA