Na grobu Živote koji je ubijen zbog daljinskog je samo jedan venac: Od života u staračkom domu tužnija je jedino smrt u istom (FOTO)

Života je preminuo od moždanog udara koji je dobio nakon svađe oko daljinskog upravljača

  • 7

Šta ostaje posle života u staračkom domu? Ako je suditi po potresnoj fotografiji sa nadgrobnog spomenika tek sahranjenog deke Živote Kostića (70), koji je preminuo posle bizarne svađe u jagodinskoj ustanovi za stare - sve što ostaje su jedan venac i dva buketa cveća.

Horor u staračkom domu: Deka (77) ubijen zbog daljinskog upravljača u Jagodini!

Stari koje porodice pošalju u domove posle kratkog vremena shvate da su ostali sami. Ne samo što od tog trenutka žive sami, već se čini da i umiru sami. Na njih zaborave svi - i prijatelji i komšije i poznanici. Toga su svesni i oni sami, pa mnogi umiru od tuge neposredno nakon što ih porodice smese u ove ustanove.

Života nije umro od tuge. Života je preminuo od moždanog udara koji je dobio nakon svađe oko daljinskog upravljača kojim je tokom žučne rasprave dobio i kobni udarac u glavu koji mu je izazvao moždani udar.

Ali, svako od nas pomalo je umro od tuge posle prizora Životinog nadgrobnog spomenika, jer nas sve boli mogućnost da posle 70 godina provedenih na ovom svetu samo jedan venac krasi naš večni počinak.

Daljinac

(G. A.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    25. april 2018 | 16:30

    Svuda u svetu je dom privilegija a ne kazna.. ako ne mogu sam da se statam o sebi bolje da budem okruzen svojim vrsnjacima i medicinskom negom nego da se zivot i meni i deci pretvori u pakao.. kuca nije bolnica..

  • Ateista senior

    25. april 2018 | 14:50

    Posle smrti čoveku ništa i ne treba,spomenik,venac,neki cvet,samo podseća da je sada tu pokojnik koji je nekada pre bio živo biće.Moderna su došla vremena da stari u starački dom trebaju,deca koju smo rodili i uzgajali sve manje brinu o roditeljima ili ne brinu, pa stari često sebi postavljaju pitanje zašto smo se trudili oko dece.Možda će i deca shvatiti nekada da će i oni ostareti i kao njihovi roditelji,sami u starackom domu biti i sami završiti,sta je u svemu tome dobro ili loše,neznam,možda i jedno i drugo.

  • Lea

    25. april 2018 | 14:37

    Tesko koji penzioner moze sebi da priusti staracki dom koji je od 40000 dinara pa navise. Znaci, deca dotiraju. I nije uvek da ih niko ne posecuje. Cesto su deca u inostranstvu i oni placaju dom. Sta reci za brojniju populaciju onih koji to ne mogu platiti a zeleli bi da mogu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA