≫ 

Preminuo Italijan na beogradskom aerodromu: Dva vanredna sletanja aviona u jednom danu (FOTO)

304 putnika i 19 članova posade su u avionu gde čakaju nastavak putovanja

  • 0

Avion tipa Erbas A350-900 kompanije Thai Ervejz koji je saobraćao na relaciji Bangkonk -Milano vanredno je sleteo danas u 6.36 časova na Aerodrom Nikola Tesla Beograd zbog putnika kojem je pozlilo.

Beograđanka doletela iz Stokholma i nije ništa prijavila, ali je carinik na skeneru video 3 kutije. Odmah joj je pogledao ruku! (FOTO)

Ekipa Hitne pomoći je intervenisala, a 304 putnika i 19 članova posade su u avionu gde čakaju nastavak putovanja, saopšteno je iz AD Aerodroma Nikola Tesla.

Pokušana je reanimacija u 7 i 15h, a dežurni lekar konstatovao je smrt državljanina Italije Rubello Alberto (83).

Sve dežurne ekipe beogradskog aerodroma reagovale su pravovremeno i u skladu sa predviđenim procedurama, navodi se u saopštenju.

Foto: Tanjug/Aerodrom Nikola Tesla

Avion tipa Boing 737-783 skandinavske avio kompanije SAS na liniji Stavanger- Hanija prinudno je danas sleteo na Aerodrom Nikola Tesla Beograd u 8.42 zbog putnice kojoj je bila potrebna medicinska pomoć.

Ona je u pratnji člana porodice napustila avion, a ostali putnici čekaju nastavak putovanja, saopšteno je iz Aerodroma Nikola Tesla.

Ovo je drugi put danas da je jedan avion vanredno sleteo na Aerodrom Nikola Tesla.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA