≫ 

Uhapšeni osumnjičeni za ubistvo uglednog domaćina iz Stopanje, deka mučen do smrti

Policija na mestu zločina pronašla tragove ubice

  • 4

Policija je uhapsila G. M. i S. K. starih 42 i 50 godina zbog sumnje da su mučki ubili Miljka Jaćimovića - Mikan (73), jednog od najvrednijih domaćina iz sela Stopanja kod Trstenika.

Otmica u Beogradu: Mladići kidnapovali dečaka (14), strpali u auto, pa ga mučili u Malom Mokrom Lugu

Mikan je pronađen u utorak, a meštani su za stravičan zločin saznali tek u sredu posle podne, kad su primetili da se komšija Mikan ne pojavljuje u dvorištu i da se iz štala čuje muk krava, koje verovatno tražile vodu. Tek po dolasku policije na mesto događaja, saznali su da mrtvi Miljkovo sedi zavaljen u stolici u staroj kući, sa otvorenom ranom na čelu!

Kako se nezvanično saznaje, ubica je ostavio trag krvavog zločina. Na osnovu tragova, policija je došla do S. K. a zatim i do njegovog pomgača G. M. Motiv ubistva je bilo koristoljublje.

U Policijskoj upravi u Kruševcu potvrdili su da je u Stopanji pronađen leš starijeg muškarca i da policijski službenici u saradnji sa višim tužilaštvom rade na prikupljanju činjenica u vezi sa ovim događajem.

Daljinac(

(Telegraf.rs/V. Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • citalac 70 g

    29. april 2018 | 20:10

    Zasluzuju NAJSTROZIJU KAZNU, nikakvo priznanje ne sme im biti olaksanje!

  • Zoran Veteran

    30. april 2018 | 09:54

    Odmah po kratkom postupku, stanja uracunljivosti i neuracunljivosti me ne zanimaju, znači ugledni domaćin čovek bio,da su mu potražili neki dinar možda bi im i dao, ovako su došli po pare na najsuroviji način, znači svesni su šta su radili, ako su bili pod drogom, ili ti pod alkoholom ta stanja me ne interesuju, kratak postupak isti kao što su oni njemu uradili,pa da vidimo sledeće junake....

  • Zigubigule

    30. april 2018 | 16:26

    Svaka cast policiji iz krusevca posevno inspektorima koji su uhapsili ubice,danonocan rad urodio je plodom,ubice su uhapsenje,sad je red da sud kaznu odmeri u skladu sa tezinom zlocina,a posto je zlocin trzak i kazna da bude dugacka,pozdrav inspektorima iz krusevca ,samo tako nastavite

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA