Maradona preživeo atentat: Probudio se iz kome posle sačekuše u kojoj je izrešetan sa sedam hitaca

Jovanović je upucan pao na parkirani beli automobil koji je u pucnjavi oštećen

  • 9

Vladimir Jovanović Maradona, MMA borac koji je izrešetan u ponedeljak ujutru oko 7.30 sati ispred vrtića "Kefalica" u Pančevu, probudio se iz kome, objavio je večeras njegov kum Dalibor Milutinović na svom Fejsbuk profilu.

Maradona iz Pančeva izrešetan sa 7 hitaca: Lekari se već pet sati bore za njegov život (FOTO)

On je dodao da je ranjeni Jovanović van životne opasnosti, iako je bio pogođen sa nekoliko metaka.

- Ljudi da vam javim da se moj kum Maradona danas probudio. Najgore je prošlo. Sad kreće oporavak. Svestan je i u stabilnom stanju. Hvala svima koji su me zvali, nudili pomoć i pružali podršku. Zvali su me oni koji stvarno znaju ko je Maradona i kakvu dušu ima. Stotine poziva i poruka podrške mi govore ko je moj kum.

Dalibor Milutinović je Maradonin kum Printskrin Fejsbuk

- Čitajući mnoge komentare i glupe laži, shvatio sam da je nekima teško da zaključe da li je normalno da ujutru neko vodi dete u vrtić, ili je normalno da neko maskiran pravi sačekušu ispred vrtića. Najbitnije je da je on sad dobro i da ide ka boljem - napisao je Milutinović.

Jovanović je upucan pao na parkirani beli automobil koji je u pucnjavi oštećen.

Na vozilu su ostali tragovi krvi upucanog MMA borca. Do svog automobila "mercedesa S klase" nije stigao. Nezvanično, Jovanović je ranije privođen zbog tuče i ugrožavanja sigurnosti, ali se, prema rečima meštana, bavio i davanjem novca na kamatu, te se pretpostavlja da je upucan zbog novčanog duga.

Mesto na kom je Jovanovič izrešetan Foto: Privatna arhiva

Nedavno je otvorio svoju menjačnicu u neposrednoj blizini Glavne autobuske stanice u Pančevu, a navodno se poslednjih godinu dana primirio i okrenuo sportu.

Stanari koji žive u blizini vrtića kažu da su rano ujutru čuli osam ili devet pucnjeva.

Vladimir Jovanović Foto: Privatna arhiva/starcevo.org.rs

Maradona je rođen 1989. godine u Pančevu. Sa sedam godina zvanično postao član Fudbalskog kluba "Borac", a u 17 godini počeo je da trenira ultimat fajt. Poslednju borbu imao je 7. aprila, a uskoro je trebalo da se takmiči u Slovačkoj. Član je kluba Car Dušan Silni.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    2. maj 2018 | 14:00

    Dobro je što se oporavlja, možda će dati ključne informacije o napadaču jer verovatno zna ko ga je napao. A da je on neka dušica od čoveka i nevinašce teško je poverovati. Nezapamćeno je da se nevinašcetu organizuju sačekuše...

  • RENER

    2. maj 2018 | 18:56

    jao sad mora ovaj ponovo da pravi sacekusu hhahaha

  • Suza

    2. maj 2018 | 19:36

    Hvala bogu da je dobro! Mnogo mladih života je prekinuto! Zelim ti brz oporavak!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA