Detalji horora na Obrenovačkom putu: Razneo se kašikarom posle svađe sa ženom, ona još uvek ne može da govori od šoka

Još uvek se ispituje kako je tačno došlo do eksplozije

  • 4

Muškarac Miodrag Stepić (35), koji je preksinoć poginuo nakon što je tokom vožnje na Starom Obrenovačkom putu aktivirao ručnu bombu posle žučne rasprave sa nevenčanom suprugom, od ranije je poznat policiji, baš kao i njegova izabranica Koviljka M. (37) koja je tom prilikom teško poivređena. Oni su ranije privođeni zbog droge, krađa i nasilja.

- Eksplozija se dogodila oko tri časa posle ponoći na Obrenovačkom putu. Iako se u prvi mah pretpostavljalo da je reč o nesreći i da su supružnici sleteli sa puta "opel kadetom", tragedija se dogodila nakon što je Miodrag, koji je bio za volanom automobila, aktivirao kašikaru i razneo se - kaže izvor.

Još uvek se ispituje kako je tačno došlo do eksplozije.

Muškarac poginuo na Obrenovačkom putu: Žena sumnja da se razneo bombom

- Pretpostavlja se da je u jednom trenutku tokom putovanja između supružnika izbila žustra svađa, nakon čega je revoltirani muškarac aktivirao kašikaru. Nije poznato da li je Stepić bombu slučajno aktivirao kako bi zaplašio ženu ili je svesno izvadio okidač. Nesrećna žena još nije u stanju da priča šta se tačno desilo zbog pretrpljenog šoka - navodi sagovornik.

DEBEO DOSIJE

Žučna rasprava završila se smrću Foto: Pixabay.com

Nevenčani par živeo je na Makišu u Beogradu i iza sebe imaju troje dece, a i pre tragedije bili su poznati policiji.

- Oni imaju krivični dosije od ranije i već su bili privođeni zbog raznih krivičnih dela. Stepić je bio hapšen zbog droge, krađe i razbojništva, dok su protiv njegove nevenčane supruge podnete krivične prijave zbog nasilničkog ponašanja i krađe - dodaje izvor, piše Srpski telegraf.

POLICIJA I HITNA NA LICU MESTA NAKON EKSPLOZIJE

Njih su pozvali građani koji su se u trenutku nesreće zatekli na putu.

- Prolaznici su policiji prijavili da je jedan automobil odjednom eksplodirao, nakon čega je nastavio da se kreće još oko nekih sto metara, pa sleteo u travu pored puta. Policija je na licu mesta zatekla Stepića, kojem nije bilo spasa, dok je Koviljka M. prevezena na VMA. Inspektori su pored Stepićeve ruke pronašli okidač bombe, a u vozilu su zatečeni i tragovi gelera - objašnjava sagovornik.

VIDEO: Eksplodirao džip na Banovom brdu

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DVADESETDVOJKA

    4. maj 2018 | 09:00

    Nosao bombu sa sobom da ukoliko se posvađa kako vi kazete nevjencanom suprugom moze da je aktivira

  • Ilija

    4. maj 2018 | 19:04

    Draga grofice,ne znači to da će da trunu do kraja života u zatvoru.Sigurno su dobili odgovarajuće kazne,i ko zna kakva ih je muka naterala sa troje dece da nešto ukradu itd.Bolje se Vi ljudi bavite svojim problemima nego tuđim.Svako ima svojih gov...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA