Supruga Olivera Ivanovića: Smeta mi tišina oko ubistva, da li odugovlačenje znači ozbiljan rad na slučaju ili se prolongira da se zaboravi?

- Naš jedini cilj je da se nađu i kazne počinioci i nalogodavci ovog gnusnog zločina, i od toga nećemo odustati. A veoma mi smeta tišina koja je zavladala oko ubistva... - kaže Ivanovićeva

  • 2
Oliver i Milena Ivanović Foto: Tanjug/AP, Tanjug/Dragan Kujundžić, A. Nalbantjan

Izjavu Specijalnom tužilaštvu, koje je preuzelo slučaj ubistva lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića, posle njegovog brata i stranačkih kolega će u toku ovog meseca dati i njegova supruga Milena Ivanović. Kako do sada nema puno pomaka u rešavanju ovog slučaja, Milena je i sama spremila pitanja za tužioce.

Priština ništa ne radi da pronađe ubice Olivera Ivanovića: Brnabić kaže da nema pomaka u istrazi

Ni nakon više od 100 dana od ubistva Ivanovića, niko od članova njegove porodice još nema nikakvu zvaničnu informaciju o slučaju. Supruga Milena se trudi da razume da se u cilju istrage ne smeju saopštavati informacije, ali smatra da je period ćutanja od gotovo četiri meseca predug.

- Ono što me dodatno plaši je iskustvo iz nekih prethodnih slučajeva, gde se pokazalo da su sve manje šanse da se nešto otkrije kako vreme prolazi. Pitaću tužioce da li ovo odugovlačenje znači neki ozbiljan rad na slučaju i kada mogu da saznam rezultate tog rada, ili je u pitanju samo odugovlačenje da bi se sve sakrilo i zaboravilo.

Milena Ivanović se preselila sa sinom u Beograd Foto: Facebook

Poneku nezvaničnu informaciju dobije iz privatnih kontakata.

- Zato je veoma bitno da znamo zvanično dokle se stiglo sa istragom i šta možemo da očekujemo. Naš jedini cilj je da se nađu i kazne počinioci i nalogodavci ovog gnusnog zločina, i od toga nećemo odustati. A veoma mi smeta tišina koja je zavladala oko ubistva... - kaže Ivanovićeva za "Novosti".

U domu Ivanovića u severnom delu Kosovske Mitrovice nema nikog jer su Milena i njen sin Bogdan nastavili život u Beogradu.

- Mitrovica mi je nepovratno uzela ono što sam najviše volela i zato sam odlučila, kad se ova tragedija desila, da zauvek napustim ovaj grad. Drugi razlog je to što je Oliverov grob u Beogradu i na ovaj način smo bliži njemu - zaključuje Milena Ivanović.

Sina Bogdana je upisala u jednu beogradsku školu, gde se veoma lepo uklopio sa novim drugarima:

- Bogdan je već dosta ružnog proživeo i želela sam da mu bar na neki način olakšam odrastanje i potrudim se da mu priuštim malo lepše detinjstvo. Ovde, ako ništa drugo, bar na miru možemo da tugujemo.

Daljinac

(Telegraf.rs / Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ljubica

    4. maj 2018 | 15:06

    moja tetka je ostala sa troje dece ubili su joj muza gradonacelnika.na sahrani obecali su i ono sto je ne realno.a posle ti isti "saborci"poceli da joj se udvaraju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA