≫ 

Upucani Gorgija Gorg Darmanović preminuo u Zemunskoj bolnici

On je bio državljanin Crne Gore, a njegova likvidacija se dovodi u vezu sa organizovanim kriminalnim grupama koje se u Južnoafrickoj Republici bave švercom i prodajom narkotika

  • 4

Crnogorski državljanin Gorgija Gorg Darmanović (58) koji je upucan danas pre podneva u Ulici Aleksinačkih rudara 5 na Novom Beogradu, u blizini Prvog osnovnog suda, preminuo je u Zemunskoj bolnici.

On je bio državljanin Crne Gore, a njegova likvidacija se dovodi u vezu sa organizovanim kriminalnim grupama koje se u Južnoafrickoj Republici bave švercom i prodajom narkotika.

Poznat identitet Crnogorca koji je upucan na Novom Beogradu: Ko je Gorgija Gorg Darmanović?

Očevici su rekli da je pogođeni muškarac na skuteru čekao osobu koja je pucala, u Ulici Aleksinačkih rudara, između brojeva 3 i 5 u prolazu zgrada. 

Prema njihovim tvrdnjama, čula su se četiri pucnja, a napadač je pobegao. Policija je blokirala taj kraj, a kako je naveo Pink, intenzivno se traga za napadačem koji je najverovatnije imao pomagača sa kojim je pobegao na skuteru.

Proglašena je policijska akcija "Vihor", i da policija na mnogim lokacijama u Novom Beogradu i Zemunu zaustavlja sve sumnjive automobile i motocikle. 

VIDEO Ovako je izgledalo danas na mestu nesreće:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • brana

    6. maj 2018 | 17:51

    A sto sude crnogorskom drzavljaninu u Srbiji za nedela pocinjena u Joznoafrickoj republici?Ne rade sudovi u CG nedeljom?

  • Marko

    6. maj 2018 | 16:23

    Svi sve znaju,a svi na slobodi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA